Nieuws

Biobased bouwen, gezonde gebouwen en sociale transities tijdens de beurs

Biobased bouwen, gezonde gebouwen en sociale transities tijdens de beurs

Leestijd 2 min

Het programma van Building Holland 2023 krijgt vorm: met trots presenteert het tweedaagse event een greep uit de kennispartners, ambassadeurs en moderators. Zij zorgen ervoor dat bezoekers met inspiratie en enthousiasme de volgende stap zetten in verduurzaming op de vlakken energietransitie, circulariteit en gezondheid.

Leren en doen

Bezoekers stropen bij de missiezones op de beursvloer hun mouwen op met diverse missietrekkers, waaronder Pablo van den Bosch van Madaster, Paul Terwisscha van de Groene Huisvesters en Onno Dwars van Ballast Nedam Development. Zij nemen je mee in hun missies, om bijvoorbeeld aan de slag te gaan met materialenpaspoorten, circulariteit de standaard te maken voor woningcorporaties en gezonde gebouwen en gebieden te creëren waar mensen langer leven. Naast bovenstaande namen zullen Yvette Watson, Jan Engels en Lodewijk Hoekstra ook als missietrekker met bezoekers aan de slag gaan op de beursvloer. Op deze pagina presenteren wij alle missie-ambassadeurs.

Bij de drie Kennistheaters haal je waardevolle informatie en energie op, bijvoorbeeld over onderwerpen als gezonde gebouwen en omgeving, warmtetransities, biobased bouwen en sociale transities in de bouw. We werken samen met Duurzaam Gebouwd-expert Marten Valk (tevens Gideon en gastdocent TU Delft), TerraTransities-directeur Laurens de Lange (tevens VNO-NCW voorzitter Zwolle) en CMO Joost Thus van Respace. Het programma op 8 en 9 november 2023 zal vol innovaties, presentaties en activiteiten zitten. Op de website van Building Holland 2023 blijf je op de hoogte van het volledige programma.

Meer nieuws

Terug naar boven