018-3680680 | info-buildingholland@easyfairs.com | RAI Amsterdam | 27, 28 & 29 oktober 2020
logo-building Holland

Building Holland Digital - Circulariteit
Bekijk de terugblik

De uitdagingen van morgen

De komende twee decennia liggen er enorme opgaven op het bordje van de bouw- vastgoed- en installatiesector. Denk alleen al aan het oplossen van het energievraagstuk van de gebouwde omgeving of de mogelijke problemen die ontstaan door de schaarste van grondstoffen. Daar komt nog bij dat architecten, ingenieurs en bouwers nog steeds grote moeite hebben om duurzaam en gezond wonen en werken in de praktijk te brengen.

Corona update 9 mei

Update 9 juni 2020, 09.00 uur: Vandaag vragen wij op landelijke schaal aandacht voor de heropening van vakbeurzen in Nederland. Dit doen wij onder meer door twee paginagrote advertenties in het Financieel Dagblad en de Telegraaf met als titel:
‘Premier Rutte: mogen de vakbeurzen weer open?’
Lees hier de advertentie

De markt samenbrengen

Building Holland speelt een faciliterende rol. Wij zijn hét kennis en netwerk event dat weet welke vraagstukken er spelen in de sector. Wij verbinden partijen om te komen tot innovatieve concepten en samenwerkingen. Building Holland brengt alle schakels in de keten samen voor kennisdeling en conceptontwikkeling. We lossen tenslotte samen de problemen van morgen op..

Onze thema's

Bezoekers

Ontdek de toekomst van de bouw- vastgoed- en installatiesector op Building Holland. Hier maak je kennis met de nieuwste innovaties, vooraanstaande experts en koplopers binnen alle sectoren. Meer weten?

Virtual reality bril
Duurzaam bouwen

Partners

Building Holland is het perfecte platform om jouw nieuwe toekomstige partners te ontmoeten. Wij bieden jou het podium om jouw producten en services te delen met de beslissers en de koplopers in de bouw- vastgoed- en installatiesector. Benieuwd geworden?

Het laatste nieuws

ik bezoek

Bezoekintentie Building Holland 2020

Building Holland wordt op 27, 28 en 29 oktober georganiseerd in RAI Amsterdam. Kort voor de aankondiging van Mark Rutte eind juni dat beurzen weer kunnen worden georganiseerd heeft Easyfairs de bezoekintentie onderzocht van de mensen die zich al eerder hadden geregistreerd. Met inachtneming van de RIVM maatregelen geven zeven van de tien ondervraagden aan te komen. 

Lees verder »
Scroll naar top