018-3680680 | info-buildingholland@easyfairs.com | RAI Amsterdam | 24 t/m 26 maart 2020


Building the future together
24 t/m 26 maart RAI AMSTERDAM
Registreer nu

Building the future together
24 t/m 26 maart RAI AMSTERDAM
Registreer nu
Previous
Next

Building Holland 2020

0
m2 beursoppervlakte
0
partners
0
sprekers
0
bezoekers
0
nieuwsbrieflezers

De uitdagingen van morgen

De komende twee decennia liggen er enorme opgaven op het bordje van de bouw- vastgoed- en installatiesector. Denk alleen al aan het oplossen van het energievraagstuk van de gebouwde omgeving of de mogelijke problemen die ontstaan door de schaarste van grondstoffen. Daar komt nog bij dat architecten, ingenieurs en bouwers nog steeds grote moeite hebben om duurzaam en gezond wonen en werken in de praktijk te brengen.

Verbinding maken

Wij leggen de verbinding tussen de koplopers binnen de sectoren en bieden hen een podium. Op Building Holland ontdek je de nieuwste duurzame en slimme innovaties en ontwikkelingen binnen alle sectoren. Maak de langdurige verbinding met potentiële nieuwe partners en kom samen tot een bestendige toekomstvisie.

De markt samenbrengen

Building Holland speelt een faciliterende rol. Wij zijn hét kennis en netwerk event dat weet welke vraagstukken er spelen in de sector. Wij verbinden partijen om te komen tot innovatieve concepten en samenwerkingen. Building Holland brengt alle schakels in de keten samen voor kennisdeling en conceptontwikkeling. We lossen tenslotte samen de problemen van morgen op.

Onze thema's

Bezoekers

Ontdek de toekomst van de bouw- vastgoed- en installatiesector op Building Holland. Hier maak je kennis met de nieuwste innovaties, vooraanstaande experts en koplopers binnen alle sectoren. Meer weten?

Virtual reality bril
Duurzaam bouwen

Partners

Building Holland is het perfecte platform om jouw nieuwe toekomstige partners te ontmoeten. Wij bieden jou het podium om jouw producten en services te delen met de beslissers en de koplopers in de bouw- vastgoed- en installatiesector. Benieuwd geworden?

Het laatste nieuws

Building Holland

Contentprogramma Building Holland rond

Het contentprogramma van Building Holland is rond. 150 sprekers verspreid over drie dagen en drie podia leiden bezoekers langs de nieuwste trends en ontwikkelingen op het gebied van duurzaam bouwen. Building Holland wordt van 24 tot en met 26 maart gehouden in RAI Amsterdam.

Lees verder »
Scroll naar top