Building Holland Digital en Cirkelstad

Drie dagen lang online toppresentaties

Eerst volgende event: Building Holland in RAI Amsterdam

30 maart tot en met 1 april

De registratie start binnenkort

Alles over energietransitie, circulariteit en smart buildings

Building Holland Digital werd gehouden op 27, 28 en 29 oktober. Met meer dan zeventig keynote speakers en break-out sessies.

Je kunt nog kijken wat er allemaal op het programma stond.

Building Holland Digital

Drie dagen lang keynotes, afgewisseld met snelle break out sessies. Een hybride event, want elke dag is er actie op de vloer. In lunchsessies wordt nagepraat over de keynotes en break out sessies. De eerste dag wordt geopend door Doekle Terpstra, voorzitter van Techniek Nederland.

Naar het programma

Cirkelstad

Cirkelstad

Cirkelstad zet de toon als het gaat om nieuwe circulaire initiatieven. Op de Nationale Werkconferentie Cirkelstad worden de nieuwste projecten besproken, inzichten gedeeld en de discussies aangegaan.  In elke sessie komen drie deskundigen aan het woord.

Naar het programma

Dit kon je allemaal doen

De mainstage is yours. Volg hier de keynotes, meer specifieke verdieping vind je in de break out sessies, waar je zelf kunt deelnemen aan de discussies. Wil je netwerken? Dat kan ook. Klik op speeddating.  Tussendoor kun je natuurlijk op de digitale beurs contact leggen met onze ‘standhouders’, stuk voor stuk voorlopers in innovaties.

Stel je eigen programma samen en pik jouw eigen highlights eruit. Je kunt je zowel registreren voor Building Holland Digital als voor de Nationale Werkconferentie Cirkelstad.

Overig

Rabobank Innovation Challenge

Winnaars Rabobank Innovation Challenge

Termokomfort Europe, Kokon Architectuur & Stedenbouw en Smartvatten zijn de winnaars van de Rabobank Innovation Challenge. Ze werden bekendgemaakt op de eerste dag van Building Holland Digital. In totaal waren vijftien inzendingen genomineerd

Gal ABN AMRO Duurzame 50

Uitreiking ABN AMRO Duurzame 50

Het gaat door: de uitreiking van de ABN AMRO Duurzame 50 vindt plaats op 28 oktober aanstaande, tijdens Building Holland Digital. Op die dag kom je erachter wie de dapperen zijn die niet alleen zelf versnellen, maar anderen helpen om uit te blinken in duurzaamheid..

Drie dagen lang webinars over duurzaam Nederland

Building Holland en Cirkelstad organiseren op 27, 28 en 29 oktober drie dagen lang een online event. Met alles over Circulaireit, Energietransitie en Smart Building.

 

Jacqueline Kramer

Cirkelstad kondigt werkconferentie aan

We kunnen ermee naar buiten! Samen met Building Holland organiseren wij op 27, 28 en 29 oktober onze jaarlijkse werkconferentie. Drie dagen lang de laatste stand van zaken wanneer het gaat over circulair en inclusief bouwen.

Onze sprekers

Een greep uit onze keynote speakers. Klik hier om het volledige programma te bekijken.

Richard van Hooijdonk

Richard van Hooijdonk

Trendwatcher

Jan Willem van de Groep

Jan Willem van de Groep

Visionair

Bernard Wientjes

Bestuurder

Welkom op hét innovatieplatform voor de bouw en vastgoed

Eerstvolgende evenementen:

Live event | 2 tot en met 4 november | RAI Amsterdam

 

Building Holland Digital

DIGITAL EVENT - 3 juni

Building Holland Digital op donderdag 3 juni zit er weer op.  Alle video’s vind je op de website. De volgende ‘digital’ editie staat gepland op donderdag 9 september, geheel in het teken van circulariteit. 

Ga naar de video’s 

Building Holland live

LlVE EVENT

Van dinsdag 2 tot en met donderdag 4 november wordt Building Holland gehouden. Centraal staat de vraag: hoe kunnen we Nederland verduurzamen, met een centrale rol voor de bouw en vastgoed. Een event waar het draait om trends, nieuwe inzichten en innovaties.

Lees verder

Building Holland partner

PARTNER CONTENT

Whitepapers, webinars, congressen, magazines, digimagazines. Building Holland houdt je het jaar door op de hoogte van het laatste nieuws. Samen met onze contentpartners bieden we je de mogelijkheid informatie die je niet mag missen tot je te nemen. 
Lees verder

Building Holland Digital

DIGITAL EVENT - 3 juni

Building Holland Digital op donderdag 3 juni staat in het teken van de Energietransitie. Onderwerpen die aan bod komen variëren van de waterstofeconomie tot het BREEAM Excellent concept. 

Regel hier je toegangsticket

Building Holland live

LlVE EVENT

Van dinsdag 2 tot en met donderdag 4 november wordt Building Holland gehouden. Centraal staat de vraag: hoe kunnen we Nederland verduurzamen, met een centrale rol voor de bouw en vastgoed. Een event waar het draait om trends, nieuwe inzichten en innovaties.

Lees verder

Slim informatie delen

De ontwikkelingen om Nederland te verduurzamen razen in sneltreinvaart aan ons voorbij. Reden om naast het live event driemaal per jaar Building Holland Digital te organiseren. Een reeks webinars verdeeld over een of twee dagen. In korte, bondige sessies leiden topsprekers je langs de highlights in hun vakgebied.  De laatste Building Holland Digital werd van 27 tot en met 30 oktober jl. gehouden. De bezoekers beoordeelden het event met het mooie rapportcijfer 7.8.

Agenda

Building Holland

LIVE EVENT

Building Holland 2021 wordt – uiteraard corona-proof – gehouden van dinsdag 2 tot en met donderdag 4 november. Locatie: RAI Amsterdam.

Lees verder

Building Holland Digital

DIGITAL EVENT

Energietransitie is het thema van Building Holland Digital op donderdag 3 juni.  Toegangstickets voor dit digitale event zijn slechts beperkt beschikbaar.  

Registrateer nu voor 3 juni 2021

Dagen
Uren
Minuten
Dagen
Uren
Minuten

NIEUWS

Rabobank Innovation Challenge

Inschrijving voor Rabobank Innovation Challenge 2021 heropend

Onder het motto ‘We zoeken baanbrekende innovaties’ kan er vanaf vandaag weer worden ingeschreven voor de Rabobank Innovation Challenge. Inschrijven kan tot en met dinsdag 7 september. De jury maakt de winnaars bekend op de eerste beursdag van het innovatie event Building Holland dat van 2 tot en met 4 november 2021 in RAI Amsterdam wordt gehouden. 

Lees verder »
Peter van der Velde

Hoe Eleminair liften gezond maakt

In kantoor The Edge is Deloitte als eerste bedrijf gestart met een proof-of-concept door één van de liften te voorzien van het nieuwe luchtbehandelingssysteem ‘Eleminair’ van Interland Techniek en ABT. Het nieuwe systeem werd op Building Holland Digital gelanceerd.

Lees verder »

Partner worden

Leads scoren

Building Holland is een exclusief event voor de top in de bouw en vastgoed. Onze partners willen in contact komen met architecten, projectontwikkelaars, vastgoedexploitanten en bouwondernemingen die van duurzaamheid, energietransitie en circulariteit hun core business hebben gemaakt. We bieden kant en klare pakketten waarbij gemak voorop staat met een duidelijk doel voor ogen: leadgeneratie.

Lees verder

Scroll naar top