Het zit er weer op: Building Holland 2021

Building Holland wordt Futurebuild Holland
The future of the built environment
Noteer de volgende data: 22, 23 en 24 november 2022
RAI Amsterdam

Ruim 150 exposanten staan voor jou klaar tijdens Building Holland

Schuif aan bij een van de 150 interessante sessies door topsprekers

Ontdek meer dan 100 innovaties via onze innovatieroute

Laat je inspireren bij een van onze 3 podia, side events en verschillende area's

Wil jij Building Holland bezoeken? Bestel hier je gratis ticket en laat je inspireren

Wereldwijd liegen de duurzaamheidsdoelstellingen er niet om. Ze zijn op z’n minst ambitieus te noemen. Building Holland is juist daarom een accelerator van duurzame innovaties. Op 2, 3 en 4 november presenteerden we visies, innovaties en oplossingen om de bouw en vastgoedsector te laten zien hoe zij hun doorslaggevende rol in deze ‘net zero’ transitie kunnen waarmaken. Onze kracht is het samenbrengen van deeloplossingen die elk apart onderdeel zijn van de integrale oplossing.

 

 

3 PODIA MET 100+ SESSIES

In snelle, korte sessies kon je kennismaken met de nieuwste ontwikkelingen, opvallende trends en spraakmakende innovaties.
Centraal staat ‘net zero’ , oftewel hoe verduurzamen we de gebouwde omgeving zodat we de klimaatdoelstellingen halen.  

RANDPROGRAMMA

Side events

In samenwerking met Duurzaam Gebouwd vinden er naast de beursvloer verschillende seminars en workshops plaats die toegespitst zijn op specifieke thema’s.

 

Bekijk hier het programma!

Rabobank Innovation Challenge

Toonaangevend en een eer om te winnen. Bekijk de genomineerden voor de Rabobank Innovation Challenge in de categorieën Energietransitie, Circulariteit en Slim & Gezond.

 

Symbiotic Urban Movement

ABNAmro presenteert de Symbiotic Urban Movement, waarbij de symbiose niet alleen slaat op het slimme technische klimaat- en bouwsysteem, maar ook op de sociale symbiose die zal plaatsvinden in de wijk.

Future Pioneering

Hoe ziet de innovatie eruit waar iedereen het over vijf jaar over heeft? Wat is de tekentafel ontgroeid, maar nog niet tot volledige wasdom gekomen? Met veel actie.

 

Smart Workplace

Smart WorkPlace is het kennisplatform dat bijdraagt aan het realiseren van een gezonde werkomgeving. Met sessies over ‘een gezond binnenklimaat’ en ‘Werken in een op de natuur geïnspireerde omgeving’

 

The Green Zone

Hoe integreer je ‘groen’ in de architectuur? Met uitgebreid aandacht voor biobased bouwen met hennep, stro en hout, maar ook met cellulose, lignine en schimmels. Het innovatietafels en zeepkistsessies.

 

IMPRESSIE 2021

Agenda

Building Holland

LIVE EVENT

Building Holland 2021 wordt – uiteraard corona-proof – gehouden van dinsdag 2 tot en met donderdag 4 november. Locatie: RAI Amsterdam.

Lees verder

Building Holland Digital

DIGITAL EVENT

Circulariteit is het thema van Building Holland Digital op donderdag 9 september.  Toegangstickets voor dit digitale event zijn binnenkort slechts beperkt beschikbaar.  

Dagen
Uren
Minuten
Dagen
Uren
Minuten

NIEUWS

Futurebuild Holland - The home of Innovation

Building Holland wordt Futurebuild Holland

Het was hoe dan ook een gedenkwaardige editie van Building Holland. De 10e, in een tijd waarin we niet los kunnen komen van corona. Ook de editie gelijktijdig met de Klimaatconferentie in Glasgow COP26 die zondag is gestart. Hoe symbolisch kan het zijn. Het was ook de laatste editie van Building Holland. Ook dat maakte deze editie gedenkwaardig.

Lees verder »

Wat zeggen onze bezoekers?

PREMIUM PARTNERS

MEDIAPARTNERS

Wil je alles weten over
Futurebuild Holland?

Meld je dan aan voor de nieuwsbrief

Building Holland wordt vanaf 2022 Futurebuild!

 

De eerste live editie van Futurebuild Holland wordt gehouden op 22, 23 en 24 november 2022 in RAI Amsterdam.