Over Smart Building Certification

1 april 12.00 - 12.20 uur

Wouter Truffino

CEO & founder Holland Contech & PropTech

Gezond bouwen 2.0 en de opmars van slimme gebouwtechnologie

How smart is your building? Smart Building Certification is not only a label for your building to share with the world how smart it is, it is access to a transformational ecosystem to unlock potential, promote sustainability, improve health, and human lives. By certifying your building you can share what makes you stand apart, but also learn about the opportunities you can seize.

Biografie Wouter Truffino

Wouter staat bekend als een van ‘s werelds belangrijkste influencers. Hij is een meervoudig ondernemer als oprichter van Global PropTech, Holland ConTech & PropTech en co-founder van Smart Building Certification. Global PropTech brengt corporate vastgoed en de allerbeste PropTech-bedrijven op wereldschaal bij elkaar om de krachten te bundelen en samen te werken aan een betere gebouwde omgeving door technologie te omarmen.

Holland ConTech & PropTech is een zeer succesvol ecosysteem met ongeveer 200 bedrijven als lid. In 2019 is Holland ConTech & PropTech uitgeroepen tot ‘Top Association” van de wereld tijdens de Global PropTech Awards in New York. Een internationale erkenning waar hij ontzettend trots op is. Wouter is een bekende spreker over het ontketenen van de innovatieve kracht, mindset en cultuur. Hij vertelt ook over de grootste trends die van toepassing zijn voor de bouw en vastgoed.

Registreer je nu!

Scroll naar top