018-3680680 | info-buildingholland@easyfairs.com | RAI Amsterdam | 27, 28 & 29 oktober 2020

Bespaar water en energie door douchewater te recyclen.

95% van het douche en bad water en optioneel 50% van het wasmachinewater wordt opgevangen en gereinigd in de Hydraloop en kan opnieuw gebruikt worden voor toilet spoeling, wasmachine en tuin. U doucht gewoon met heerlijk schoon leidingwater maar verspilt het water niet. U kunt circa 45% van het totale huishoudelijk water verbruikt besparen en u bespaart ook energie. Een gezin van 4 personen kan 600kWh elektriciteit besparen en ook de rioolemissie neemt met 45% af. Tevens vermindert de CO2 emissie met 6,3%. 

"De water kwaliteit van Hydraloop is gecertificeerd en voldoet aan de Europese standaard."

Hydraloop maakt gebruik van een unieke waterbehandelingstechnologie. Reguliere waterrecycling systemen en recycle douches gebruiken filters of membranen om het water te behandelen, die verstoppen en moeten regelmatig schoon gemaakt worden. De gepatenteerde Hydraloop-technologie – het hart van het systeem – verwijdert haren, vuil, zeep en andere vervuiling zonder gebruik van een filter. De waterbehandeling combineert 5 technologieën om vuil, zeep en andere deeltjes uit het water te verwijderen; sedimentatie, flotatie, dissolved air flotatie, geforceerde skimming en een aërobe bioreactor. De 6e technologie, de laatste behandeling, is desinfectie met UV-licht. 

“Een groot voordeel van de Hydraloop is ook dat u meerdere badkamers in huis kunt aansluiten op één Hydraloop systeem. ”

Hydraloop reinigt zichzelf automatisch en regelmatig zodat u niets hoeft te doen. Hierdoor zijn de onderhoudsvereisten laag. Het water van Hydraloop is schoon, helder en veilig en is gecertificeerd en voldoet aan de hoogste internationalewaterkwaliteitseisen. Hydraloop verbruikt slechts 20 Watt elektriciteit tijdens de waterbehandeling, wat neerkomt op ± 200 kWh per jaar. 

Internationale octrooien zijn verleend.

Douchewater voor en na Hydraloop waterbehandeling.

Meer informatie:

www.hydroloop.com

Scroll naar top