Beursinformatie

De bouwsector heeft in 2015 een fors herstel doorgemaakt, de bouwproductie groeide met 8,2%! Uit rapporten van ABN AMRO blijkt dat ook in 2016 en 2017 deze ontwikkeling zich voort zet. Fantastisch dat de sector een kanteling heeft gemaakt en dat er kansen ontstaan voor nieuwe waardevolle business.

Het is van belang dat de sector deze groei vasthoudt en daarom is het goed om te weten welke ontwikkelingen van invloed zijn. Technologische vernieuwing, ketensamenwerking en verregaande digitalisering krijgen steeds meer impact en doorbreken bestaande structuren en business modellen.

Building Holland is hét 3-daagse integrale event voor de bouw- en vastgoed sector. Dit jaarlijks terugkerende event vindt plaats in de RAI Amsterdam. 15.000 bezoekers en 230 standhouders komen samen om kennis te delen, te netwerken, zaken te doen en het zien & beleven van innovatieve producten en concepten.

In samenwerking met diverse partijen zoals o.a. Duurzaam Gebouwd en TVVL weet Building Holland met haar kennis en unieke netwerk van professionals als geen ander welke vraagstukken er leven in de sector. De missie is om de samenwerking en kwaliteit in de bouw- en vastgoedsector een grote stap vooruit te helpen door middel van drie concrete stappen: communiceren, activeren en verbinden. De voorwaarden om aan deze eisen te kunnen voldoen zijn kennisdelen en netwerken om te komen tot innovatieve business opportunities. Dit is wat Building Holland faciliteert met het event Building Holland. Het resultaat is een inspirerend netwerkevent met een inhoudelijk programma met topsprekers en een toonaangevend netwerk van participanten waarmee u nieuwe waardevolle en inspirerende contacten op doet.

       

Voor wie is dit interessant?

Building Holland brengt alle schakels in de keten samen voor kennisdeling, conceptontwikkeling en samenwerking: architecten, adviseurs, woningcorporaties, ontwikkelaars, overheid, beleggers, installateurs, ingenieurs, aannemers en toeleveranciers.

Bekijk bezoekersprofiel 

Onderscheidende opzet

 • Kwalitatieve bezoekers: 62% van de bezoekers is directie of beslisser;
 • Er worden concrete business opportunities gegenereerd: dit was in 2017 bij 67% van de partners het geval;
 • All inclusive deelname pakketten: inclusief standbouw, catering en toegangskaarten voor bezoekers;
 • Het exclusieve Green Tie Gala waar alle prominenten uit de branche elkaar ontmoeten;
 • Het enige innovatie en opdrachtgeversevent voor de bouw-, installatie- en vastgoedsector
 • Unieke mogelijkheid voor een meet & greet met een topexpert tijdens een van de expertlunches;
 • Brede ondersteuning vanuit brancheverenigingen, kennisinstituten, certificeringsinstituten, groothandels, overheden en mediapartners;
 • Unieke Xperience Tour langs de Innovatie Boulevard, gevormd door sokkels bij de stands waar innovaties en concepten tastbaar worden;
 • Kwalitatief hoogstaande standhouders die de bezoeker graag informeren en inspireren over de nieuwste trends, toepassingsmogelijkheden, innovaties, inspirerende projecten en producten;
 • Exclusieve gelegenheid voor partners om een inhoudelijke bijdrage te leveren aan het plenaire programma;
 • Een zeer uitgebreid en actueel kennisprogramma in combinatie met netwerkstands en -pleinen.
   

Meer informatie                  Offerte aanvragen

 

Terug naar boven