Wat is Building Holland?

De bouwsector heeft in 2015 een fors herstel doorgemaakt, de bouwproductie groeide met 8,2%! Uit rapporten van ABN AMRO blijkt dat ook in 2016 en 2017 deze ontwikkeling zich voort zet. Fantastisch dat de sector een kanteling heeft gemaakt en dat er kansen ontstaan voor nieuwe waardevolle business. Het is van belang dat de sector deze groei vasthoudt en daarom is het goed om te weten welke ontwikkelingen van invloed zijn. Technologische vernieuwing, ketensamenwerking en verregaande digitalisering krijgen steeds meer impact en doorbreken bestaande structuren en business modellen.

Building Holland is hét 3-daagse integrale event voor de bouw- en vastgoed sector. Dit jaarlijks terugkerende event vindt plaats in de RAI Amsterdam. 15.000 bezoekers en 230 standhouders komen samen om kennis te delen, te netwerken, zaken te doen en het zien & beleven van innovatieve producten en concepten.

Building Holland weet met haar kennis en unieke netwerk van professionals als geen ander welke vraagstukken er leven in de sector. De missie is om de samenwerking en kwaliteit in de bouw- en vastgoedsector een grote stap vooruit te helpen door middel van drie concrete stappen: communiceren, activeren en verbinden. De voorwaarden om aan deze eisen te kunnen voldoen zijn kennisdelen en netwerken om te komen tot innovatieve business opportunities.

Zo komt ketensamenwerking tot stand en kunnen partijen door samen te werken, baanbrekende innovaties verwezenlijken. Dit is wat Duurzaam Gebouwd faciliteert met het event Building Holland. Het resultaat is een inspirerende netwerkevent met een inhoudelijk programma met topsprekers en een toonaagevend netwerk van participanten waarmee bezoekers en partners nieuwe waardevolle en inspirerende contacten opdoen. 

Europese hotspot 

 ---

Inmiddels begint Building Holland uit te groeien tot Europese hotspot voor de bouw- en vastgoedsector. Nederland is internationaal koploper op het gebied van duurzaam bouwen en daar mogen we trots op zijn! De sector begint steeds meer grensoverschrijdend te werken en Building Holland ondersteunt dat.

In 2017 zijn er verschillende internationale side events, is er een internationaal mach making event en een speciale inspiratietour langs onder andere The Edge (foto). 

In 2018 bouwt Building Holland het internationale karakter verder uit zodat alle partijen met internationale ambities tijdens hét driedaagse innovatie event hun toekomstige business partners kunnen ontmoeten. 

Voor wie is Building Holland interessant?

------------        

Building Holland brengt alle schakels in de keten samen voor kennisdeling, conceptontwikkeling en samenwerking: architecten, adviseurs, woningcorporaties, ontwikkelaars, overheid, beleggers, installateurs, ingenieurs, aannemers en toeleveranciers.

Bekijk bezoekersprofiel 

 

Onderscheidende opzet


 Doelgroepen.

Kwalitatieve bezoekers: 60% van de bezoekers is directie of beslisser


Er worden concrete business opportunities gegenereerd: dit was in 2016 bij 67% van de partners het geval

Doelgroepen.

Doelgroepen.

Een zeer uitgebreid en actueel kennisprogramma in combinatie met netwerkstands en -pleinen 


Unieke Xperience Tour langs de Innovatie Boulevard, gevormd door sokkels bij de stands waar innovaties en concepten tastbaar worden 

Doelgroepen.

Doelgroepen.

De enige integrale beurs voor de bouw en vastgoed 


Exclusieve gelegenheid voor partners om een inhoudelijke bijdrage te leveren aan het plenaire programma


All inclusive deelname pakketten: inclusief standbouw, catering en toegangskaarten voor bezoekers

Doelgroepen.

Doelgroepen.

Het exclusieve Green Tie Gala waar alle prominenten uit de branche elkaar ontmoeten


Brede ondersteuning vanuit brancheverenigingen, kennisinstituten, certificeringsinstituten, groothandels, overheden en mediapartners

Doelgroepen.

Doelgroepen.

Kwalitatief hoogstaande standhouders die de bezoeker graag informeren en inspireren over de nieuwste trends, toegangsmogelijkheden, innovaties, inspirerende projecten en producten.  


 

Unieke mogelijkheid voor een meet & greet met een topexpert tijdens één van de expertlunches  

Doelgroepen.

 

Interesse in deelname?

Vraag eenvoudig online een offerte aan. U ontvangt binnen 1 werkdag een reactie van ons.

Offerte aanvragen

Terug naar boven