Hét innovatie event voor de bouw, installatie en vastgoed

11 t/m 13 april 2020

Wat is Building Holland?

Building Holland: uw verbinding naar business met toekomstwaarde!

Building Holland is hét 3-daagse innovatie event voor de bouw- installatie en vastgoed sector. Dit jaarlijks terugkerende event vindt plaats in de RAI Amsterdam. 15.000 bezoekers en 250 standhouders kwamen van 9 t/m 11 april 2019 samen om kennis te delen, te netwerken, zaken te doen en het zien & beleven van innovatieve producten en concepten. Er ligt de komende twee decennia een enorme opgave op het bordje van de bouw- installatie en vastgoedsector. Denk alleen al aan het oplossen van het energievraagstuk van de gebouwde omgeving of de mogelijke problemen die ontstaan
door grondstoffen schaarste. Daar komt dan nog bij dat ontwerpers, engineers en bouwers nog steeds grote moeite hebben om de waarde van duurzaam gezond wonen en werken ook echt in de praktijk waar te maken. Dat moet beter. Al een aantal jaren is daarom het motto van Building Holland (Re) Building the Future. Het bouwen van een nieuwe toekomst in samenwerking met innovatieve partners die zoeken naar maximale waarde voor eigenaren en gebruikers van vastgoed.

Waarom Building Holland?

Building Holland is in staat verbinding te leggen tussen de innovators, het podium bieden aan de koplopers en het platform zijn voor de snelle volgers. Innovaties tot stand brengen is namelijk de eerste stap. Innovatie vraagt om het innemen van andere rollen door bestaande partijen. Hierbij is langdurige verbinding met netwerkpartners van groot belang. Ook het delen van een gezamenlijke toekomstvisie is daarbij essentieel. Building Holland is daarbij faciliterend. Zij is hét kennis en netwerkevent dat als geen ander weet welke vraagstukken er leven in de sector. Zij verbindt partijen om te komen tot innovatieve concepten en samenwerkingsvormen.

Europese hotspot

Inmiddels begint Building Holland uit te groeien tot Europese hotspot voor de bouw- Installatie en vastgoedsector. Nederland is internationaal koploper op het gebied van duurzaam en innovatief bouwen en daar mogen we trots op zijn! De sector begint steeds meer grensoverschrijdend te werken en Building Holland ondersteunt dat. In 2019 bouwt Building Holland het internationale karakter verder uit zodat alle partijen met internationale ambities tijdens hét driedaagse innovatie event ook hun toekomstige internationale business partners kunnen ontmoeten.

Voor wie is Building Holland interessant?

Building Holland brengt alle schakels in de keten samen voor kennisdeling, conceptontwikkeling en samenwerking: architecten, adviseurs, woningcorporaties, ontwikkelaars, overheid, beleggers, installateurs, ingenieurs, aannemers en toeleveranciers.

BEKIJK BEZOEKERSPROFIEL

Building Holland zal de komende jaren haar activiteiten blijven richten op het versterken van alle bewegingen die innovatie stimuleren. Building Holland vormt daarbij enerzijds het podium voor succesvolle marktintroducties en is anderzijds de plek waar de toekomst van de bouw- Installatie en vastgoedsector een gezicht krijgt. De plek waar voor bezoekers de puzzelstukjes in elkaar vallen met een zichtbaar
handelingsperspectief. Het resultaat is een toonaangevend netwerk van participanten en bezoekers waarmee u waardevolle lange termijn business kunt creëren!

Onderscheidende opzet


Doelgroepen.

Kwalitatieve bezoekers: 62% van de bezoekers is directie of beslisser


Er worden concrete business opportunities gegenereerd: dit is bij 67% van de partners het geval

Doelgroepen.

Doelgroepen.

Een zeer uitgebreid en actueel kennisprogramma in combinatie met netwerkstands en -pleinen 


Drie Innovation Boulevards waar innovaties en concepten tastbaar worden 


Doelgroepen.

De enige integrale beurs voor de bouw en vastgoed 


Exclusieve gelegenheid voor partners om een inhoudelijke bijdrage te leveren aan het plenaire programma


All inclusive deelname pakketten: inclusief standbouw, leadscanner app en toegangskaarten voor bezoekers

Doelgroepen.

Het exclusieve Green Tie Gala waar alle prominenten uit de branche elkaar ontmoeten


Brede ondersteuning vanuit brancheverenigingen, kennisinstituten, certificeringsinstituten, groothandels, overheden en mediapartners


Doelgroepen.

Kwalitatief hoogstaande standhouders die de bezoeker graag informeren en inspireren over de nieuwste trends, toegangsmogelijkheden, innovaties, inspirerende projecten en producten.  


Unieke mogelijkheid voor een meet & greet met een topexpert tijdens de Innovatietafels


 

Interesse in deelname?

Vraag eenvoudig online informatie aan. U ontvangt binnen 1 werkdag een reactie van ons.

iinformatie aanvragen


Op de hoogte blijven?

Wilt u in aanloop naar Building Holland op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen
en informatie? Meld u dan aan voor de nieuwsbrief van Building Holland.

Inschrijven nieuwsbrief

Terug naar boven