Hét innovatie event voor de bouw, installatie en vastgoed

11 t/m 13 april 2020

Terugblik Building Holland 2016

Om de bezoekers van Building Holland te inspireren en te informeren waren er in 2016 diverse keynotes, marketvisions, workshops en round tables bij te wonen tijdens het driedaagse event. Onder andere de keynote van Ben van Berkel was een enorme publiekstrekker. Daarnaast gaf Building Holland aan sprekers als Jan Rotmans, Paul de Ruiter, Jan Willem van de Groep en Marjet Rutten het podium. Voorproefje: in 2017 staan onder andere Derk Loorbach, Thomas Rau en Sabine Oberhuber, Rutger Jan van Broekhoven, Ivo van der Mark.

Naast interessante sprekers biedt Building Holland ook podium aan diverse side events. In 2016 was er aandacht voor de prijsuitreiking van de Nederlandse Duurzaam Bouwen Awards, het Green Buildings Congres en het Holland ConTech Matchmaking Meetup event. Op de 2e dag van Building Holland vindt het Green Tie Gala plaats met de prijsuitreiking van de ABN AMRO Duurzame 50 voor de meest invloedrijke persoon op het gebied van duurzaamheid in de bouw- en vastgoedsector in Nederland op dat moment. De winnaar van 2016 is advocaat Roger Cox die afgelopen jaar de Klimaatzaak won samen met de duurzaamheidsorganisatie Urgenda.

Zien wat de hoogtepunten waren van drie dagen Building Holland? Bekijk de video’s op YouTube en de vele foto’s op Flickr. Zet ook alvast 17, 18 en 19 april 2018 in uw agenda zodat u de volgende editie niet mist! 

Bent u enthousiast geworden en wilt u uw deelname aan Building Holland 2018 zekerstellen? Klik dan op de oranje button en vraag direct informatie aan.  
 

informatie aanvragen  

 

Bekijk de video's

 

Bekijk alle video's  

Facts & Figures

Benieuwd naar het aantal bezoekers, het bezoekersprofiel en de beoordeling van zowel bezoekers als exposanten van Building Holland 2016? Vraag gratis de facts & figures van 2015 én 2016 aan! 

 Factsheet aanvragen  

Ook deelnemen aan Building Holland 2018?

iinformatie aanvragen

O


Op de hoogte blijven?

Wilt u in aanloop naar Building Holland op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen
en informatie? Meld u dan aan voor de nieuwsbrief van Building Holland.

Inschrijven nieuwsbrief

Terug naar boven