Hét innovatie event voor de bouw, installatie en vastgoed

11 t/m 13 april 2020

Terugblik Building Holland 2015

Tijdens Building Holland 2015 stonden interessante sprekers als Stefan van Uffelen, Andy van den Dobbelsteen en Daan Roosegaarde op onze podia. Op diverse stands vonden expertlunches plaats en partners toonden gezamenlijk innovaties aan de markt op de innovatiepaviljoens. Op ons YouTube kanaal ‘Building Holland’ vind u sfeerimpressies en de Building Holland Talks van afgelopen jaar. Bekijk ook de foto's van 31 maart, 1 april en 2 april 2015.

Naast groei in kansen voor de sector was er ook een sterke groei in bezoekers van maar liefst 24% ten opzichte van het jaar ervoor. Bezoekers van Building Holland zijn voornamelijk actief op strategisch en/of tactisch niveau, bijna 60% van de bezoekers is directie of beslisser.

Op de tweede dag van Building Holland vindt traditiegetrouw het exclusieve Green Tie Gala plaats. Hoogtepunt van het gala was de uitreiking van de prestigieuze ‘Duurzame 50 Vastgoed NL’ prijs. Jan Willem van de Groep won deze prijs en werd gehuldigd als meest invloedrijke duurzame persoon in de bouw- en vastgoedsector in Nederland op dat moment.

Bent u enthousiast geworden en wilt u uw deelname aan Building Holland 2018 zekerstellen? Klik dan op de oranje button en vraag direct een offerte aan

informatie aanvragen 

Facts & Figures

Benieuwd naar het aantal bezoekers, het bezoekersprofiel en de beoordeling van zowel bezoekers als exposanten van Building Holland 2015? Vraag gratis de facts & figures van 2015, 2016 én 2017 aan! 

 Factsheet aanvragen  


Op de hoogte blijven?

Wilt u in aanloop naar Building Holland op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen
en informatie? Meld u dan aan voor de nieuwsbrief van Building Holland.

Inschrijven nieuwsbrief

Terug naar boven