Veel animo om Building Holland te bezoeken

Ben je van plan de komende editie van Building Holland te bezoeken als de richtlijnen van het RIVM leidend zijn? Het overgrote deel van de respondenten (71%) zegt van plan te zijn Building Holland op 27, 28 of 29 oktober te bezoeken. Dit blijkt uit een enquête die organisator Easyfairs heeft gehouden onder de geregistreerden voor dit event 

 

 Uit de enquête  blijkt verder dat drie van de tien respondenten vinden dat Covid-19 als het gaat om klimaatdoelstellingen extra kansen biedt. Ruim zestig procent (62%) geeft aan dat de klimaatdoelstellingen binnen de eigen organisatie onveranderd zijn gebleven.

 

Covid-19 heeft volgens 56 procent van de respondenten geen invloed op de investeringsbereidheid van de organisatie. Dertig procent verwacht zelfs een toename van de investeringen. “De problemen zijn er door Covid-19 niet kleiner op geworden. 

Building Holland is een Covid-19 proof event, waarbij de RIVM maatregelen leidend zijn. Ben je van plan Building Holland op 27, 28 en 29 oktober te bezoeken?

Ik bezoek

In welke mate is Covid-19 van invloed op de klimaatdoelstellingen binnen jouw organisatie?

Klimaatdoelstellingen 1

Hoe groot is de investeringsbereidheid van je organisatie in duurzaamheid?

investeringen

Bij Head of Events Dirk van Gemert van Building Holland ging eind juni de vlag uit toen premier Mark Rutte aankondigde dat beurzen weer georganiseerd kunnen worden, zonder maximum aantal bezoekers, maar met inachtneming van de anderhalve meter afstand.

 

“Kort voor de aankondiging van Mark Rutte hebben we een enquête uitgezet onder de ruim 7000 geregistreerden voor Building Holland. We zijn blij dat zeventig procent heeft aangegeven te komen als we de RIVM-maatregelen leidend verklaren. Dat enthousiasme geeft ons energie.”