Opening, After Talks en Wrap-up

1 april 10.10 uur

Mainstage opening

Mainstage afsluiting

Marvin van Kempen

Marvin van Kempen

Dagvoorzitter

Marvin van Kempen is hoofdredacteur van Duurzaam Gebouw met zowel print als digitale uitgaven. Van Kempen wordt gezien als inspirator in de branche met veel expertise op de gebieden energietransitie en circulariteit. Zoals het een doorgewinterd journalist betaamt is hij gezegend met een uitgebreid netwerk. 

 

Als dagvoorzitter zal hij samen met Harm Valk de onderwerpen verder uitdiepen. Tijdens de After Talks gaat hij in gesprek met de sprekers.

Harm Valk

Harm Valk

Side kick

Ir. Harm Valk is senior adviseur / partner bij de Nieman Groep en voorzitter van de Projectgroep NTA 8800 en de norm(sub)commissie Energieprestatie van Gebouwen van NEN.

 

Samen met Marvin van Kempen zal hij de keynotes van een kritische noot voorzien. Tijdens de After Talks gaat hij op positieve manier de discussie aan, daarbij gebruik makend van de input van de digitale bezoekers.

Dirk van Gemert

Dirk van Gemert

Head of events

Dirk van Gemert heeft inmiddels zijn sporen verdiend in de event business, hij beschikt over jarenlange ervaring en weet hoe hij professionals in de wereld van circulariteit en energietransitie met elkaar kan verbinden. Hij is binnen Easyfairs verantwoordelijk voor het fysieke event Building Holland en drie edities van Building Holland Digital.

 

Hij trapt de dag af, schets de contouren en geeft aan het eind van een inspirerende ochtend een wrap-up.

Registreer je nu!

Scroll naar top