Zonnige kansen voor uw dak: waarom het verstandig is om nu te investeren in duurzame energie

1 april - 9.00 uur tot 9.30 uur

Rinske Steenstra

Zonnige kansen voor uw dak: waarom het verstandig is om nu te investeren in duurzame energie

Veel bedrijven zien de coronacrisis als een kans om te verduurzamen, blijkt uit een recent onderzoek van ING. Een derde van de middelgrote bedrijven heeft in 2020 extra geïnvesteerd in de verduurzaming van haar onderneming. Daarnaast is vergroening een actueel onderwerp op de politieke agenda. De overheid stimuleert het Nederlandse bedrijfsleven om zon op (grote) daken te realiseren, want het potentieel is aanzienlijk: slechts 10% van de daken wordt momenteel benut.

Als steuntje in de rug kunt u een SDE++ subsidie (Stimulering Duurzame Energieproductie) aanvragen. Hiermee krijgt u een vergoeding voor het opwekken van groene energie. Goed voor het klimaat én uw portemonnee, want een investering in zon laat zich redelijkerwijs snel terugverdienen. Naast het verkrijgen van SDE++ zijn er nog een aantal belangrijke stappen te zetten om uw zonnedak te realiseren. Wij nemen u graag mee in het proces van aanvraag tot realisatie.

Rinske Steenstra
Wim van der Vliet

Sprekers Rinske Steenstra & Gert Wim van der Vliet

Wij, Rinske Steenstra (accountmanager) en Gert Wim van der Vliet (Quality manager), werken vanuit een intrinsieke motivatie om ‘het goede te doen’ en de wereld een stukje beter te maken. Ons motto: ‘Groot denken, goed doen’ stelt ons in staat om met vindingrijke oplossingen oprecht een bijdrage te leveren aan hernieuwbare energie oplossingen. Hiermee zetten we een belangrijke stap naar voren om een betere, schonere wereld voor komende generaties te creëren. Dat maakt ons trots én krijgen we energie van!

Registreer je nu!

Scroll naar top