Valt er nog wat te kiezen als de koers al is bepaald?

1 april 9.00 - 9.20 uur

Wytze Kuijper

Cirkelstad & ZOOOW! | building formats

Valt er nog wat te kiezen als de koers al is bepaald?

We staan voor een hele grote en uitdagende bouwopgave als het gaat om de verduurzaming van de bestaande gebouwde omgeving en de nog te bouwen woningen voor de komende 10 jaar.

Twee keuzes leg ik graag aan jullie voor:

  1. Is die bouwopgave alleen ‘slim en gezond’ of is het logisch die ook gelijk circulair te doen?
  2. Gaan we doen wat moet (wetgeving) of gaan we doen wat nodig is (en kan)!

Doen wat moet of doen wat kan? Dat hangt ervan af wat je wil horen?

Ik neem jullie graag mee in de ‘kracht van zelfregulering’ vanuit het perspectief van o.a. de gebruiker, de opdrachtgever, de opdrachtnemer, de sloper en het wenkende perspectief van durven investeren in toekomstige baten en hoe Samen te Versnellen!

Wytze Kuijper

Biografie Wytze Kuijper

Wytze Kuijper (1964) is een ambitieuze dwarsdenker, die kansrijke trends weet om te zetten in business. Als opgeleid bouwkundige ingenieur is hij gaan ondernemen in het internationale medialandschap in 19 landen van de wereld. De oogst na 19 jaar: wat beweegt mensen en wat brengt mensen in beweging! De ervaringen en inzichten vanuit het het media-ondernemerschap worden nu ingezet in het realiseren van leefbare toekomstbestendige steden en betekenisvol ondernemerschap. Dat wil jij toch ook! Business met een bedoeling is een bron van inspiratie en maakt je onderneming woest aantrekkelijk. Is dat spannend? Ja. Is de uitkomst onbekend? Ja. Gaat het wat opleveren? Ja zeker! Zeg hardop ‘Ja ik wil” dan maak jij morgen ook het verschil.

Registreer je nu!

Scroll naar top