Side event VBI

27 oktober 2020 - 14.30 uur - 16.30 uur

Op 27 oktober organiseert VBI als side event van Building Holland het vijfde KetenKracht-event.

Building Holland Digital

14.30 - Welkom

Door Dennis Duffels (van VBI) & Frans Reichardt (Moderator)

   

14.45 - Presentatie door Mantijn van Leeuwen van NIBE

Mantijn van Leeuwen zal materiaal-duurzaamheid toelichten obv de LCA en MPG methodiek. De nadruk in zijn presentatie komt te liggen op de nieuwe ontwikkelingen rondom stimuleren van hergebruik van producten en de invloed hiervan op de LCA en MPG. Daarnaast is er vanuit de circulaire economie aandacht voor de waarde van materialen en grondstoffen. Als partner van het Urban Mining Collective is kennis opgebouwd over de aspecten die met waardebepaling en waardebehoud te maken hebben, deze zullen door Gert Jan worden toegelicht.

15.15 uur - Presentatie van Menno Rubbens van Cepezed Projects

Menno Rubens is directeur projectontwikkelaar. Cepezed Projects is een bureau gelieerd aan Architectenbureau Cepezed. Menno zal de rol van de ontwikkelende architect belichten, en de wijze waarop zij integraal invulling geven aan duurzaamheid en duurzaam materiaalgebruik. Als een van de koplopers, onder andere als mede-eigenaar van de Tijdelijke Rechtbank in Amsterdam, was hij zich al vroeg bewust dat materialen herbruikbaar moeten zijn en niet eindigen op de sloop.

Building Holland Digital

14.45 - 15.45 - Debatsessie

Debatsessie onder begeleiding van Frans Reichardt.

Frans Reichardt, is professioneel spreker en trainer o.a. bekend van het laatste Nieuwscafé tijdens de Bouwbeurs en het KetenKracht event.

Building Holland Digital

16.15 - 16.15 - Uitreiking van de GreenScore certificaten 2020

Registreer je nu!

Scroll naar top