Owen Zachariasse

27 oktober 2020 - 10.40 uur - 11.00 uur

Owen Zachariasse

Lead Consultant Workplace Strategy JLL

Biografie Owen Zachariasse

Bij JLL leidt Owen de Workplace Strategy en Consulting-activiteiten. In deze rol is Owen verantwoordelijk voor de ontwikkeling en het beheer van Workplace data-analyse, werkplekstrategieën, change management en diensten ter behoeve van duurzaamheid in onroerend goed voor lokale, nationale en internationale organisaties.

 

Owen heeft meer dan een decennium ervaring in de ontwikkeling van innovatieve en mensgerichte werkomgevingen met de nadruk op circulaire economie, werknemerservaring en gezondheid & welzijn. Als centraal figuur bij de realisatie van Park 20 | 20 in Hoofddorp heeft hij zelf ervaren hoe toepassing van Cradle to Cradle design in combinatie met innovatieve ontwikkelprincipes kan leiden tot betere resultaten voor klanten en bedrijven.

 

Owen woont in Amsterdam waar hij actief is bij een aantal lokale non-profitorganisaties, hij is momenteel lid van de stakeholder adviesraad voor het Cradle to Cradle Innovation Institute en heeft lezingen gegeven over innovatie en duurzaamheid in commercieel vastgoed aan Stanford University en de Haagse Hogeschool.

Registreer je nu!

Scroll naar top