Constructeur van het jaar

29 oktober 2020 - 13.00 - 14.00 uur

Koen Doremaele & Patrick van Dodewaard

Koen van Doremaele & Patrick van Dodewaard

De toekomst van de constructeur door de ogen van de Talenten van het Jaar 2019

Koen en Patrick werden in 2019 verkozen tot constructieve Talenten van het Jaar. De een afkomstig uit de bouw, de ander uit de infra. Wat is hun visie op de ontwikkeling van het vak en de beroepsgroep. Welke relevante trends en ontwikkelingen zien zij? En wat leren ze daarbij van elkaar?

Noortje de Geus

Noortje de Geus

Hoofd ingenieursbureau Den Haag &
Voorzitter jury Constructeur van het Jaar

Bekendmaking Constructeur en Talent van het Jaar 2020

Wie worden de opvolgers van Koen en Patrick? De jury van de Constructeur van het Jaar heeft onder voorzitterschap van Noortje de Geus, twee mensen genomineerd voor Talent van het Jaar en twee voor Constructeur van het Jaar. Zij zal alle genomineerden kort introduceren, en aan de hand van een aantal highlights uit het juryrapport, de winnaars bekendmaken.

 

“Sinds vorig jaar heb ik de eer om als voorzitter van de jury ‘Constructeur van het jaar’ de daarbij behorende vakprijs uit te reiken. Een prijs waar je als beroepsgroep trots op mag zijn. De prijs benadrukt het belang en de aantrekkelijkheid van het vak constructeur. Een mooi vak, waarin technisch vernuft samengaat met de verantwoordelijkheid om datgene wat de architect heeft uitgedacht ook te kunnen laten bouwen en veilig te laten functioneren.”

 

Registreer je nu!

Scroll naar top