Finder Relais

Finder is al ruim 65 jaar relaisspecialist en biedt inmiddels meer dan alleen relais. Wereldwijd worden 12.500 verschillende producten aangeboden. Zo zijn magneetschakelaars, solid state relais, tijdschakelklokken, kWh-meters, bewegingsmelders en de nieuwe BLISS kamerthermostaten slechts een willekeurige greep uit het totale productassortiment.

 

Ook van Finder is het YESLY systeem waarmee u uw verlichting, elektrische zonwering en nog veel meer Smart kunt besturen en biedt de ultieme garantie voor een comfortabele omgeving.

 

De productie “Made in Europe” vindt plaats op vier locaties in Italië, Frankrijk en Spanje. Een volledig geautomatiseerd logistiek centrum is verantwoordelijk voor de levering van de producten in Nederland en overige Europese landen. Kenmerkend voor Finder is het grote aantal certificeringen en keurmerken. Mede hierdoor is het niet zo verwonderlijk dat de componenten van Finder in vele sectoren zoals utiliteit, industrie, infrastructuur, scheepsbouw en de agrarische sector worden voorgeschreven en toegepast. Als onderneming met een toekomstgerichte visie luidt ons motto dan ook: “Switch to the future”

Registreer je nu!

Scroll naar top