Rabobank

Building Holland en de Rabobank stimuleren en belonen duurzame innovaties in de bouwsector. Constant innoveren is essentieel in de bouwsector. Met de Rabobank Innovation Challenge stimuleren Rabobank en Building Holland de innovatie in de gehele bouwsector.

 

Roel van de Bilt, directeur Real Estate Finance bij de Rabobank vindt het belangrijk dat bedrijven in de bouw kunnen groeien door verduurzaming en technologische innovaties, zodat ze goedkoper produceren, sneller opleveren en duurzaam kunnen bouwen om uiteindelijk tot een beter eindproduct te komen. “ Het onderscheidend vermogen en het rendement van de bouwsector wordt steeds vaker bepaald door de mate waarin men in staat is te innoveren en samen te werken.

 

Verdeeld over drie categorieën (Circulariteit, Energietransitie en Slim & Gezond) heeft de jury 89 inzendingen beoordeeld. In februari hebben vijftien genomineerden hun idee gepitched voor de vakjury. De winnaars worden bekend gemaakt op de eerste dag van het innovatie event Building Holland dat 27, 28 & 29 oktober 2020 wordt gehouden in RAI Amsterdam.

https://www.buildingholland.nl/programma/nominaties-rabobank-innovation-challenge/

 

Rabo Real Estate Finance financiert grote en kleine vastgoedondernemers en -projecten in heel Nederland. Zo levert de Rabobank de best passende financieringsoplossing voor ontwikkeling, bouw, transformatie, uitponding en vastgoedbeleggingen. Daarbij zetten wij ons in voor een langetermijnrelatie.

 

De Rabobank financiert vastgoedondernemers en -projecten, groot en klein, in heel Nederland. Rabo Real Estate Finance faciliteert je bij het ondernemen in toekomstbestendig vastgoed en bij het behalen van een gezond rendement.

 

Als coöperatie hebben we een focus op duurzaamheid, transformatie en innovatie, met volle aandacht voor lokale gemeenschappen. Niet alleen in de grote steden, maar ook in vitale stads- en dorpskernen. Zo koppelen we financieel rendement aan maatschappelijke winst.

Registreer je nu!

Scroll naar top