Tot 74% energiebesparing met PCM

3 juni 10.30 tot 11.00 uur

Ing. W. Walter van Kampen en Bert van Dorp

Tot 74% energiebesparing met PCM

PCM biedt een unieke combinatie van energiebesparing, verduurzaming, verhoging van comfort en gezondheid, renoveren en eenvoud. In deze break out sessie vertellen we over PCM en het positieve effect op de Life Cycle Costs, de toepassing in BENG en de (onafhankelijke) meetresultaten in recente kantoor- en woonprojecten.

 

PCM biedt een eenvoudige oplossing om bestaande gebouwen te verduurzamen, te renoveren en/of te transformeren. Door de enorme toename in ventilatie (voor de werking van PCM) is het ook een gezonde, corona proof oplossing. Dankzij PCM wordt er een flinke energiebesparing op koeling gerealiseerd, voor het PCM klimaatplafond kan dit oplopen tot 74%. In de Break Out sessie laten we ook onze nieuwste PCM webtool voorbij komen. Graag tot 10.30 uur!

Walter van Kampen

CV Ing. W. Walter van Kampen

Een duidelijke toekomst visie en recht door zee. Dat is Walter van Kampen in het kort. Walter is Technisch Commercieel Adviseur bij Orange Climate Autarkis en (ervarings)expert PCM (faseovergangsmaterialen). Met veel enthousiasme en energie brengt hij zijn kennis betreffende faseovergangsmaterialen over. Ook voor tips en het delen van de ruim 10 jaar lange leerervaringen ben je bij Walter aan het juiste adres.

CV Bert van Dorp

Bert van Dorp is vader, echtgenoot en Werktuigbouwkundig Ingenieur. Bij Orange Climate werkt hij als Hoofd Productontwikkeling (R&D) en directeur OC Autarkis aan betere oplossingen voor een energiezuinig klimaat. Bert is enthousiast over het ontwikkelen van nieuwe oplossingen om de energietransitie te versnellen. Het toepassen van PCM is slechts een van de mogelijkheden. Neem gerust contact op met Bert (zie LinkedIn profiel) om verdere concepten te bespreken.

Registreer je nu!

Scroll naar top