Meten is weten! Maar hoe dan?9 September
9.30- 9.50 uur

Kelly Ruigrok

CEO National Sustainability Institute, Founder GSES System & Data-for-Good.com

Meten is weten! Maar hoe dan?

Global Sustainable Enterprise Systems (GSES), vertegenwoordigt door Kelly Ruigrok, beschikt over een platform waar je op product, keten, project en organisatieniveau (Meta)data kan masteren tot een rating card op product, organisatie, of supply chain niveau op basis van onafhankelijk gevalideerde data. In het hiervoor geschreven handboek van GSES komen de meer dan 500 (inter)nationale standaarden/ meetmethoden bij elkaar. Voor de bouwsector is onlangs de product database voor bouwproducten gelanceerd op het GSES Platform: de NPC, Nationale Product Catalogus)

Het belang van harmonisatie en werken vanuit gelijke grondslagen is in de markt momenteel erg duidelijk. De Stichting NMD, Cirkelstad en GSES System geven invulling aan dit streven door de gemeenschappelijke indicatoren van de prestatieverklaringen bouwproducten en bouwwerk installaties op een gelijke grondslag te baseren! Kelly vertelt hierover op de Building Holland 2021.

Kelly Ruigrok is geboren in 1989, toevallig ook het jaar waarin in Europa en Noord-Amerika het begrip ‘Duurzaamheid’ werd ontdekt. Ze groeide op als een game changer. In 2017 richtte ze het Nationaal Duurzaamheidsinstituut op, waar het draait om het verduurzamen van de toekomst. Hier ontwikkelde ze samen met een aantal strategische partners de GSES-systeem standaarden. Samenwerking met partners in de publieke en private sector stond borg voor snelle groei.

 

Het moederschap onderstreepte voor haar nog eens het belang van een groene toekomst voor volgende generaties. Sindsdien staat Kelly’s visie over GSES System aan de basis van een ambitieus bedrijf dat elk jaar groeit. In de toekomst wil Kelly zich blijven inzetten voor het verduurzamen van bedrijven door nieuwe initiatieven te lanceren.

Registreer je nu!

Scroll naar top