Terugblik Building Holland Digital

Gehouden op 27, 28 en 29 oktober 2020

Alles over energietransitie, circulariteit en smart buildings
Rechtstreeks vanuit de congreszalen in Gorinchem

Building Holland Digital en Cirkelstad werden gehouden op 27, 28 en 29 oktober 2020.

Drie dagen lang werden de nieuwste inzichten en de laatste trends besproken op het gebied van de Energie Transitie, Circulariteit en Slim & Gezond.

Selecteer een dag en een sessie en vind de video op Youtube.

 

Building Holland Digital

Building Holland Digital is de online versie van het fysieke event Building Holland. Tijdens Digital worden nieuwe trends, ontwikkelingen en innovaties besproken. combinatie van key note speakers, break out sessies, online stands en tal van mogelijkheden om online te netwerken.

DAG 1 – 27 OKTOBER

Doekle Terpstra, voorzitter van Techniek Nederland opent de eerste dag van Building Holland Digital. Daarop aansluitend trapt hij de dag af met een keynote. Een optimale uitwisseling van data is hard nodig om grote maatschappelijke doelen als CO2 reductie te behalen.

DAG 2 – 28 OKTOBER

Dagopening door Jaap Dijkgraaf, voorzitter van contentpartner TVVL. Keynote speakers van de dag zijn innovatieversneller Marjet Rutten en vice-voorzitter van Techniek Nederland Claudia Reiner.

DAG 3 – 29 OKTOBER

Opening door Jeroen van Hooff, Chief Executive Officer bij Easyfairs The Netherlands en Dirk van Gemert, Head of Events van Building Holland. Keynote speakers van de dag zijn trendwatcher Richard van Hooijdonk, visionair Maurits Groen en architect Daan Brugging.

Cirkelstad

Cirkelstad biedt een platform aan vooruitstrevende publieke en private partijen die werk maken van steden zonder afval, zonder uitval. Dat gebeurt door de materialen die vrijkomen bij het slopen, renoveren of beheren van gebouwen terug te brengen in de kringloop. 

DAG 1 – 27 OKTOBER

Dag 1 staat in het teken van Circulaire Infra en Gebied. Elke sessie wordt vanuit drie verschillende invalshoeken benaderd. Host van de dag is Erick Wuestman.

 

 

 

DAG 2 – 28 OKTOBER

Dag 2 staat in het teken van Circulaire Vastgoed. Elke sessie wordt vanuit drie verschillende invalshoeken benaderd. Host van de dag is Erick Wuestman.

 

DAG 3 – 29 OKTOBER

Dag 3 staat in het teken van Circulair interieur, facility management. Elke sessie wordt vanuit drie verschillende invalshoeken benaderd. Host van de dag is Yvette Watson.

 

Scroll naar top