Building Holland Digital Programma

27, 28 en 29 oktober 2020

Over Building Holland

Building Holland is het toonaagevende innovatie event voor de bouw en vastgoed. Het event wordt elk jaar gehouden. Centraal staan trends, ontwikkelingen en innovaties met een directe relatie tot het duurzaam maken van Nederland. 

Building Holland is een combinatie van partners, een uitgebreid congresprogramma en side events. Als gevolg van corona is het event dat aanvankelijk geprogrammeerd 

stond voor oktober, doorgeschoven naar maart 2020.  

 

Is Building Holland het fysieke event, Building Holland Digital is de online variant. Drie keer per jaar wordt Building Holland digital georganiseerd. Een combinatie van online key notes, break-out sessies en netwerkmogelijkheden. 

Onze partners deze editie zijn: Cirkelstad, Rabobank, TVVL en Duurzaam Gebouwd. 

Programma

DAG 1 - 27 OKTOBER

Doekle Terpstra, voorzitter van Techniek Nederland opent de eerste dag van Building Holland Digital. Daarop aansluitend trapt hij de dag af met een keynote. Een optimale uitwisseling van data is hard nodig om grote maatschappelijke doelen als CO2 reductie te behalen. 

DAG 2 - 28 OKTOBER

Dagopening door Jaap Dijkgraaf, voorzitter van contentpartner TVVL. Keynote speakers van de dag zijn innovatieversneller Marjet Rutten en vice-voorzitter van Techniek Nederland Claudia Reiner.

Richard van Hooijdonk

DAG 3 - 29 OKTOBER

Opening door Jeroen van Hooff, Chief Executive Officer bij Easyfairs The Netherlands en Dirk van Gemert, Head of Events van Building Holland. Keynote speakers van de dag zijn trendwatcher Richard van Hooijdonk, visionair Maurits Groen en architect Daan Brugging.

Scroll naar top