Building Holland Live Event

Dinsdag 2 tot en met donderdag 4 november 2021 in RAI Amsterdam

Alles over het verduurzamen van Nederland

  • Building Holland is het toonaangevende innovatie event voor de bouw en vastgoed. 
  • Centraal staan trends, ontwikkelingen en innovaties met een directe relatie tot het duurzaam maken van Nederland. 
  • Het event is een combinatie van innovatieve partners, een uitgebreid congresprogramma en side events.  
  • Een niet te missen event voor professionals die willen weten hoe de klimaatdoelstellingen gehaald kunnen worden. 
  • Staalkaart van oplossingen, nieuwe concepten, bijzondere activiteiten, trends en opvallende toepassingen.
  • Van dinsdag 30 maart tot en met donderdag 1 april in RAI Amsterdam

Dit kun je verwachten

Contentprogramma

CONTENTPROGRAMMA

Kort en bondig, maar dan weet je wel hoe het zit. Ze zijn gerenommeerd, hebben visie en gidsen je langs de nieuwste trends op het gebied van Circulariteit, Energietransitie en Slimme gebouwen. Op Building Holland presenteren ruim honderd sprekers de nieuwste inzichten. 

SIDE EVENTS

Building Holland 2021 presenteert een aantal side events in samenwerking met contentpartners als Duurzaam Gebouwd, TVVL, Cirkelstad en Techniek Nederland. Wil je ook een side event organiseren in de RAI? Neem contact met ons op. We worden altijd enthousiast als het gaat om het verduurzamen van Nederland.

CREATIVE ZONE

Plaats waar denkers en doeners samenkomen. Bedrijven zijn vaak op zoek naar slimme oplossingen voor ingewikkelde problemen. Meteen een ingenieursbureau inhuren om het op te lossen? Dat kan, je kunt ook de hulp inroepen van jonge, slimme professionals die wel eens een paar uur willen ‘kauwen’ op het probleem om vervolgens met een sublieme oplossing voor de dag te komen. 

FUTURE PIONEERING

Ze zijn nog nooit eerder getoond, maar staan over vijf jaar aan de top van de meest baanbrekende innovaties. Building Holland presenteert innovaties van professionals die geloven in hun oplossing, die het stadium van blauwdruk zijn ontstegen en wachten op de grote sprong naar de markt.  Future pioneering presenteert innovaties die nog niet zijn gezien en waar nog nooit over is gepubliceerd.

SMART WORKPLACE ZONE

Actueler dan ooit. We gaan nooit meer terug naar het ‘kantoorgedrag’ van vóór corona. Thuiswerken wordt deels de norm, het kantoor wordt omgevormd tot een ontmoetingsplaats, in de eigen wijk komen kantoorhubs voor tijdelijke, snelle kantoorfaciliteiten. De WorkPlace Zone presenteert die toekomst. Hoe ziet de kantoorruimte van morgen en overmorgen eruit? De antwoorden op de Smart WorkPlace Zone.

YOUNG PROFESSIONAL ZONE

Building Holland lanceert een LinkedIn groep voor Young Professionals. Een eigen groep voor dertig-minners, actief op het snijvlak van bouw en vastgoed enerzijds en duurzaamheid anderzijds. Hoe worden zij de disruptors van morgen? Op de Young Professional zone ontmoeten young professionals van alle disciplines elkaar. Met een glas in de hand op anderhalve meter afstand. Het wordt interessant.

Rabobank Innovation Challenge

RABOBANK INNOVATION CHALLENGE

De Rabobank Innovation Challenge presenteert de innovaties in de categorieën Energietransitie, Circulariteit en Slim & Gezond. Gemeenschappelijk hebben ze dat ze hoe dan ook een bijdrage moeten leveren aan het verduurzamen van Nederland. De nominaties zijn te zien op Building holland. 

Green Tie Gala

ABN AMRO DUURZAME 50 EN GREEN TIE GALA

De 2020-editie van de ABN AMRO Duurzame 50 kende maar liefst 50 winnaars. Komend jaar kent de ABN AMRO Duurzame 50 weer 1 winnaar, en die wordt bekend gemaakt op het Green Tie Gala waar toppers uit de bouw en vastgoed elkaar weer ontmoeten. Alles uiteraard op de veilige anderhalve meter afstand van elkaar.

Scroll naar top