Building Holland Partner content

Eerstvolgende event: 30 maart tot en met 1 april 2021 in RAI Amsterdam

Partner content

  • Building Holland presenteert hier de content van onze partner. 
  • Onze partners zijn Duurzaam Gebouwd, Acquire Publishing, Cirkelstad, TVVL en Techniek Nederland. 
  • Onze content bestaat uit white papers, webinars, toegang tot seminar en abonnementen op digimagazines 

Overzicht content

Duurzaam inkopen en aanbesteden

In dit magazine lees je praktijkvoorbeelden van duurzaam inkopen en aanbesteden en ontdek je visies over hoe de bouw- en vastgoedsector binnen dit onderwerp moet kantelen. Je leest het magazine gratis.

 

Klimaatbestendig bouwen

Klimaat bestendig bouwen

In dit magazine lees je visies over en praktijkvoorbeelden van Klimaatbestendig Bouwen. We nemen onder andere het onderwerp hittestress onder de loep, laten je zien hoe een klimaatbestendige stedelijke omgeving eruit kan zien en geven je enkele voorbeelden van toekomstbestendige projecten.

CREATIVE ZONE

Plaats waar denkers en doeners samenkomen. Bedrijven zijn vaak op zoek naar slimme oplossingen voor ingewikkelde problemen. Meteen een ingenieursbureau inhuren om het op te lossen? Dat kan, je kunt ook de hulp inroepen van jonge, slimme professionals die wel eens een paar uur willen ‘kauwen’ op het probleem om vervolgens met een sublieme oplossing voor de dag te komen. 

Future Pioneering

FUTURE PIONEERING

Ze zijn nog nooit eerder getoond, maar staan over vijf jaar aan de top van de meest baanbrekende innovaties. Building Holland presenteert innovaties van mensen die geloven in hun oplossing, die het stadium van blauwdruk zijn ontstegen en wachten op de grote sprong naar de markt.  Future pioneering presenteert innovaties die nog niet zijn gezien en waar nog nooit over is gepubliceerd.

Smart Workplace

SMART WORKPLACE ZONE

Actueler dan ooit. We gaan nooit meer terug naar het ‘kantoorgedrag’ van vóór corona. Thuiswerken wordt deels de norm, het kantoor de ontmoetingsplaats, in de eigen wijk komen kantoorhubs voor tijdelijke, snelle kantoorfaciliteiten. De WorkPlace Zone presenteert de toekomst. Hoe ziet de kantoorruimte van morgen en overmorgen eruit? De antwoorden op de Smart WorkPlace Zone.

YOUNG PROFESSIONAL ZONE

Building Holland lanceert een LinkedIn groep voor Young Professionals. Een eigen groep voor dertig-minners, actief op het snijvlak van bouw en vastgoed enerzijds en duurzaamheid anderzijds. Hoe worden zij de disruptors van morgen? Op de Young Professional zone ontmoeten young professionals van alle disciplines elkaar. Met een glas in de hand op anderhalve meter afstand. Het wordt interessant.

Rabobank Innovation Challenge

RABOBANK INNOVATION CHALLANGE

De Rabobank Innovation Challenge presenteert de innovaties in de categorieën Energietransitie, Circulariteit en Slim & Gezond. Gemeenschappelijk hebben ze dat ze hoe dan  ook een bijdrage moeten leveren aan het verduurzamen van Nederland. De nominaties zijn te zien op Building holland. 

Green Tie Gala

ABN AMRO DUURZAME 50 EN GREEN TIE GALA

De 2020-editie van de ABN AMRO Duurzame 50 kende maar liefst 50 winnaars. Komend jaar kent de ABN AMRO Duurzame 50 weer 1 winnaar, en die wordt bekend gemaakt op het Green Tie Gala waar de top uit de bouw en vastgoed elkaar weer ontmoet. Alles uiteraard op de veilige anderhalve meter afstand van elkaar.

Scroll naar top