Circulaire gebiedsontwikkeling

27 oktober 2020 - 11.45 uur - 12.45 uur

In deze sessie komen drie invalshoeken aan de orde die toegelicht worden door drie sprekers

Ambities starten natuurlijk hoog wanneer je vanuit een ‘groene weide’ gaat ontwikkelen. Wat laat de praktijk zien wanneer je daadwerkelijk circulair en inclusief aan de slag gaat?

Maaike Peerenboom

Maaike Perenboom

Pragmatisch je wijk circulair ontwikkelen

De Merwedekanaalzone in Utrecht verandert de komende jaren van een bedrijventerrein in een levendige, gezonde en duurzame stadswijk. Hoe realiseer je deze opgave vanuit circulair oogpunt?

 

Maaike is een vastgoedprofessional, met een strategische, resultaatgerichte en creatieve mentaliteit. Ze streeft naar duurzame, veerkrachtige, inclusieve en inspirerende stedelijke omgevingen die het leven van mensen verrijken.

 

Merel Stolker

Merel Stolker

Praktijkprogramma Circulaire bedrijventerreinen

Ccreators begeleidt 12 bedrijventerrein met hun ambitie om stappen te zetten naar circulariteit. Wat zijn de lessen bij een nieuw bedrijventerrein en wat zijn die lessen bij een bestaand bedrijventerrein?

 

Merel is bouwspecialist bij Ccreators en begeleid de kennisdeling tussen de deelnemende bedrijventerreinen. Daarnaast heeft zij haar eigen bureau TransforMEER.com.

Yvonne Haneman

Yvonne Haneman

Pragmatisch je wijk inclusief ontwikkelen

Yvonne Haneman, Oprichter Ground8, bouwt nieuwe (samenwerkings)structuren met een domeinoverstijgende inclusieve aanpak in wijken. Dit om de sociale infrastructuur in wijken te activeren verstevigen.

Registreer je nu!

Scroll naar top