Circulaire logistiek

27 oktober 2020 - 14.45 uur - 15.45 uur

In deze sessie komen drie invalshoeken aan de orde die toegelicht worden door drie sprekers

 

Marco Hofman

De bruggenbank, even logisch als lastig!

Marco Hofman – programmamanager en innovator bij de Provincie Noord-Holland, en transitiemanager voor de opgave Infrastructuur bij De Bouwcampus. Ik heb een lange carrière bij Rijkswaterstaat en Noord-Holland achter me, met innovatie als rode draad.

Peter Kreukniet

Peter Kreukniet

Bewuste keuze voor aanvoer van materialen over water

Na jaren zelf in de sloopwereld actief te zijn geweest, is Peter nu programmamanager van de stichting Insert. Een platform waar meerdere sloopaannemers zich verenigd hebben om reststromen weer op te waarden als nieuwe producten voor de stad.

Axel Hendriks

Axel Hendriks

De circulaire hub: live

Logistiek is voor een circulaire bouweconomie een belangrijke voorwaarde. Beelen NEXT startte daarom ruim een jaar geleden samen met VolkerWessels de Circulaire Bouwhub in Amsterdam. Na een jaar van veel leren is Beelen NEXT nu gestart met de realisatie van de volgende stap; Circulaire Bouwhub Utrecht. In een korte presentatie vertelt Axel over deze nieuwe Circulaire Bouwhub en hoe deze plekken bijdragen aan een inclusieve samenleving en een circulaire economie! #hoedan

 

Axel is verantwoordelijk voor Beelen NEXT, de plek waar innovaties binnen Beelen.nl samenkomen. NEXT staat voor bouwstenen voor een groene toekomst. Een toekomst van nieuwe businessmodellen waarbij circulariteit de norm is en inclusiviteit een vanzelfsprekendheid.

Registreer je nu!

Scroll naar top