Innoveren is nodig! ja hoe dan?

27 oktober 2020 - 9.45 uur - 10.45 uur

In deze sessie komen drie invalshoeken aan de orde die toegelicht worden door drie sprekers

Jeroen Nagel

Jeroen Nagel

Het belang van circulaire innovaties voor Rijkswaterstaat

Over de nieuwe RWS strategie: naar circulaire en klimaatneutrale Rijksinfraprojecten: we hebben innovaties nodig! Wat is circulair en in hoeverre draagt het bij aan het invullen van onze doelen?

 

Binnen Rijkswaterstaat is Jeroen vooral actief op het gebied van assetmanagement met benodigde instrumenten zoals een materialenpaspoort en materiaal-gebruik-afweegkaders. Daarnaast binnen het thema Natuurlijk Kapitaal, waar het circulaire economie raakt. Dat is vooral op de grond(verzet)keten en toepassingen van hout.

Joost van Leeuwen

Joost van Leeuwen

De impact van circulaire innovaties

Over de ontwikkeling van een impact-meetmodel en overzichtelijk dashboard voor circulaire innovaties. Welke innovaties springen eruit?

 

Joost is binnen het NIBE adviseur duurzaam bouwen met aandacht voor innovatie op zowel het gebied van energie en materialen als voor gedragsverandering.

Kevin Heij

Kevin Heij

De innovatiekracht van de sector

Een diagnose van het innovatievermogen van GWW bedrijven en factoren die dat beïnvloeden. Waar doen ze het goed en waar is ruimte voor verbetering?

 

Kevin is senior innovatie adviseur bij de Amsterdam Business School. het onderzoeksterrein van Kevin betreft zowel de individuele organisaties als sectorbreed.

Registreer je nu!

Scroll naar top