Infra als een circulair verdienmodel

27 oktober 2020 - 10.45 uur - 11.45 uur

In deze sessie komen drie invalshoeken aan de orde die toegelicht worden door drie sprekers.

Wanneer je circulair gaat bouwen, krijg je een ander (eind)product. Wat betekent dit voor het verdienmodel? Zijn er andere en haalbare verdienmodellen in aanmaak?

Erik Hoeksema

Op weg naar een circulaire infrastructuur

De laatste jaren heb ik rollen vervuld op het snijvlak van Duurzaamheid en Innovatie

Bianca Coolen

Doorstroming als een service (DaeS)

DaeS houdt in dat er een samenwerking gestart wordt tussen Almelo, Enschede, Heijmans en Sweco. In deze samenwerking zijn Heijmans en Sweco verantwoordelijk om het gewenste verkeersdoorstromingsbeleid van de gemeenten om te zetten in daadwerkelijke prestatie op straat. 

 

Bianca is werkzaam bij Heijmans Infra en voor haar is het ontwerpen van infra altijd integraal en met het oog op de levensduur. Nieuwe afspraken zoals Daes kunnen een nieuwe toekomst inluiden.

Olga Teule

Olga Teule

Infra as a service als trigger voor echte circulariteit

Circulair werken bij aanleg, beheer en hergebruik van wegen en andere infrastructuur, kan dat? Jazeker. Met ambitie, slim organiseren en de juiste prikkels inbouwen. Hoe we dat het beste aanpakken, onderzoeken we in het infra as a service-programma ‘De Circulaire Weg’.

 

Frederike ondersteunt bedrijven bij het onderzoeken en implementeren van duurzame, circulaire business modellen. Dat doet zij met veel energie, betrokkenheid en de overtuiging dat voor ieder probleem een oplossing te bedenken is.

Registreer je nu!

Scroll naar top