Permanente marktdialoog

28 oktober 2020 - 12.45 uur - 13.45 uur

In deze sessie komen drie invalshoeken aan de orde die toegelicht worden door drie sprekers.

De geselecteerde innovatoren geven hun pitch aan de drie opdrachtgevers van deze dag: Rijksvastgoedbedrijf, Portaal en Van Wijnen. Welke innovaties krijgen de kans van de opdrachtgevers voor een warme interne introductie?

Anke Verhagen

Anke Verhagen

Sustainable Business Developer Rabobank

Anke Verhagen is Business Developer Duurzaamheid en Circulariteit bij Rabobank Real Estate Finance. Met een achtergrond in duurzame energietechnologie en innovatie management is ze sinds 2017 vanuit Rabobank betrokken bij de energietransitie in de gebouwde omgeving en de overgang naar een circulaire bouweconomie. Zij is jurylid van de Rabobank Innovation Challenge op Building Holland en neemt zitting in velerlei netwerken zoals de Expert Pool Duurzaam Zakelijk vastgoed van de Nederlandse Vereniging van Banken en het Transitieteam Circulaire Bouweconomie.

cover

Rijksvastgoedbedrijf - Ad Heeman, Van Wijnen - Marije Kamphuijs - Woningcorporatie Gooi & Omstreken - Martijn Ketalaar

Pitches

De geselecteerde innovatoren geven hun pitch aan de drie opdrachtgevers van deze dag: Rijksvastgoedbedrijf, Gooi & Omstreken en Van Wijnen. Welke innovaties krijgen de kans van de opdrachtgevers voor een warme interne introductie?

Wytze Kuijper

Host

Registreer je nu!

Scroll naar top