Gamechangers!

29 oktober 2020 - 13.45 uur - 14.45 uur

In deze sessie komen drie invalshoeken aan de orde die toegelicht worden door drie sprekers.

 

Ilse Albring

Ilse Albring

Catch the tide, make the change

Ilse is één van de chainge leaders van de circulaire coalitie van Nationale Nederlanden, HEYDAY en alle service partners onder begeleiding van PHI Factory. De circulaire coalitie heeft als ambitie ‘het creëren van een 100% circulair dienstverleningsconcept voor de locatie de Haagse Poort met een jaarlijkse CO2- reductie in 2025. En dat doen we door het sluiten van de keten binnen het ecosysteem van NN door integrale samenwerking, het loslaten van traditionele processen, toepassen van circulaire businessmodellen en het bewerkstelligen van systeemveranderingen.’ Ilse neemt jullie mee in de wijze waarop de circulaire coalitie deze ambitie vervult via een toonaangevende facilitaire samenwerking en door micro changes een macro change neerzet! Zij verteld meer over de sleutel tot succes in deze samenwerking, de successen en fuck ups van 2020 en een doorkijkje naar 2021.

 

Als klantmanager is Ilse onder andere verantwoordelijk voor het doorontwikkelen van het contract bij Nationale Nederlanden. Ze is al meer dan 20 jaar werkzaam in de facilitaire branche bij verschillende opdrachtgevers. Ilse heeft Nationale Nederlanden geholpen bij het opzetten en uitvoeren van 16 beloftes, 1 hiervan is het opzetten van het duurzaam meerjarenplan. Dit plan heeft geleid tot een duurzaamheidscoalitie samen met alle ketenpartners en Nationale Nederlanden, waar Ilse in gezamenlijkheid reeds leuke circulaire initiatieven heeft doorgevoerd.

 

 

Martijn van Benten

Martijn van Benten

Logistieke hub Den Haag: “een emissievrije binnenstad in 2025!”

De binnensteden slibben dicht als gevolg van verdichting en toenemende personen- en goederenvervoer in Nederland. En toch is het onderwerp stadslogistiek in beperkte maten een top-of-mind van organisaties! Maar hoe werkt het concept “Logistieke hub” om de problemen aan te pakken? Je wordt gedurende 10 minuten meegenomen op de wijze waarop de gemeente Den Haag, Rijksoverheid en het bedrijfsleven deze ambitie “Green Deal Zero Emission Stadslogistiek” vervult via een toonaangevende publieke en private samenwerking met als doel een emissievrije binnenstad in 2025! Hij verteld meer over de sleutel tot succes in deze samenwerking, de successen en problemen die er spelen op het gebied van Logistiek “van zand tot klant”.
Rob Klinkert

Rob Klinkert

De weg naar een afvalvrij kantoor

Het scheiden van afval. Hoe eenvoudig kan het zijn? Een bakje voor papier, een bakje voor GFT? En toch kom je maar niet op het bereiken van zero waste. Maar hoe kan je er wel komen? Je wordt gedurende 8 minuten meegenomen op een reis van afval, gedrag en succesvolle interventies. Het zijn echter niet alleen successen, ook vele inzichten van routines tot aan kunstmatige intelligentie.
En dat op gebied van afval in kantoren!

Als senior portfoliomanager is Rob onder andere verantwoordelijk voor het verduurzamen van alle domeinen binnen Facility Management van PwC. In de afgelopen jaren heeft hij samen met veel collega’s er voor gezorgd dat er op dit van verduurzaming binnen PwC veel is veranderd. Of het nu gaat om energie, eten &; drinken of afval; op al deze FM portfolio’s wordt er gewerkt aan circulariteit. Het toewerken naar zero carbon in 2030 is binnen PwC inmiddels een global doel
geworden. Om deze doelen te bereiken is samenwerking zowel in als buiten de keten essentieel.

Registreer je nu!

Scroll naar top