Cirkelstad en Building Holland organiseren 3-daags digitaal event van 27-29 oktober

GORINCHEM – Op 27, 28 en 29 oktober 2020 organiseert Cirkelstad de 3de Nationale Werkconferentie in samenwerking met Building Holland. De fysieke editie van dit event zou plaats vinden tijdens Building Holland, maar deze editie wordt verplaatst naar 30 maart t/m 1 april 2021. Dat wil niet zeggen dat Cirkelstad en Building Holland de oorspronkelijke beursdagen (27 t/m 29 oktober) onbenut laat. Integendeel, want Cirkelstad introduceert op deze dagen een volledig digitaal event, live gestreamd vanuit een studio, in samenwerking met haar partners.

In drie dagen ben je digitaal volledig op de hoogte over de circulaire en inclusieve bouwpraktijk. Voor 2020 bestaat de programmering uit een 60 tal sprekers die op het Cirkelstad-sprekerspodium het verhaal achter de circulaire projecten met je delen. Zo geven Jacqueline Cramer en Bernard Wientjes hun visie op de sector. Krijgt Roger Mol de 0.1-versie van ‘Circulair bouwen Het nieuwe normaal’ overhandigd en matchen we ieder dag innovaties met opdrachtgevers. De start van onze Permanente marktdialoog.

Om de bezoekers op weg te helpen in het maken van keuzes, zijn de drie dagen opgesplitst naar de volgende werkdomeinen.

  • Dag 1: Infra & Buitenruimte
  • Dag 2: Vastgoed
  • Dag 3: Interieur & Facilitymanagement

De Nationale Werkconferentie wordt tijdens het hybride event van Building Holland georganiseerd op de vernieuwde bovenverdieping van Evenementenhal Gorinchem – Next Level – dat eigendom is van Easyfairs. Bezoekers kunnen het digitale gedeelte online volgen en participeren tijdens de presentaties. Hier geven toonaangevende doeners presentaties over het circulair maken van gebieden, GWW-, Vastgoed en Interieur & Facilitymanagement projecten.

Head of Event van Building Holland, Dirk van Gemert: “De markt staat voor grote uitdagingen en willen wij ook blijven benadrukken hoe belangrijk innovatie voor de bouw en vastgoedsector is. De samenwerking met Cirkelstad is hier ook prachtig voorbeeld van. Circulariteit is een van onze hoofdthema’s en we zien een rol voor onszelf weggelegd om dit thema hoog op de agenda te plaatsen. Er gebeurt zo ontzettend veel, we kunnen niet stilzitten en wachten tot begin 2021. Daarom lanceren we samen een digitaal event op 27, 28 en 29 oktober om partijen alsnog te verbinden en te komen tot innovatieve concepten en samenwerkingen. We lossen tenslotte samen de problemen van morgen op.”

Kortom: het event van Cirkelstad en Building Holland is een combinatie van top keynote sprekers en een prachtig voorbeeld van hoe je inspeelt op een snel veranderde markt. We maken er een driedaags digitaal feest van”, besluit Van Gemert. Vanaf 29 september kunnen mensen zich online inschrijven.

De Nationale Werkconferentie van Cirkelstad 2020 wordt mede mogelijk gemaakt door: INBO, RVB,

van Wijnen, Transitiebureau Circulaire Bouweconomie, Min. BZK, CB23, Provincie Zuid Holland, Gemeente Amsterdam, GSES, RWS, TNO en Dura Vermeer, EEN (European Enterprise Network) en ZOOOW! | building formats, OBB Ingenieursbureau, Martens Keramiek (Kerloc), Leadax en Ceyes.

Scroll naar top