Cirkelstad Programma

27, 28 en en 30 oktober 2020

Over Cirkelstad

Cirkelstad biedt een platform aan vooruitstrevende publieke en private partijen die werk maken van steden zonder afval, zonder uitval. Dat gebeurt door de materialen die vrijkomen bij het slopen, renoveren of beheren van gebouwen terug te brengen in de kringloop. De materialen worden vervolgens toegepast in nieuwe producten met een gelijkwaardige toepassing. 

Geen afval dus. Het werk wordt daarnaast verricht met de mensen uit de stad. Zij komen met inspiratie over hoe zij willen wonen, nemen initiatief tot wijkactiviteiten of worden uitgenodigd voor leer-, of werkplekken bij de betrokken partijen.

Cirkelstad Coöperatie U.A. staat voor een systeemaanpak om doorbraken te forceren naar een blijvende nieuwe (markt)logica. 

Cirkelstad

Programma

Eric Wustman

DAG 1 - 27 OKTOBER

Dag 1 staat in het teken van Circulaire Infra en Gebied. Elke sessie wordt vanuit drie verschillende invalshoeken benaderd. Host van de dag is Erick Wuestman.Eric Wustman

DAG 2 - 28 OKTOBER

Dag 2 staat in het teken van Circulaire Vastgoed. Elke sessie wordt vanuit drie verschillende invalshoeken benaderd. Host van de dag is Erick Wuestman.

Cirkelstad

DAG 3 - 29 OKTOBER

Dag 3 staat in het teken van Circulair interieur, facility management. Elke sessie wordt vanuit drie verschillende invalshoeken benaderd. Host van de dag is Yvette Watson.

Scroll naar top