Contentprogramma Building Holland rond

Wat zijn de mogelijkheden van waterstof in de energietransitie en wat is de rol van de hybride warmtepomp om de transitie te versnellen? Deze vragen komen uitgebreid aan bod in het contentprogramma van Building Holland. Het programma is rond. Verspreid over drie podia zijn 150 sprekers geprogrammeerd. Building Holland wordt van 24 tot en met 26 maart gehouden in RAI Amsterdam.

Building Holland

Het programma is opgebouwd langs de thema’s van Building Holland. Dit zijn Circulariteit, Energietransitie en Slim & Gezond. In 20 minuten worden bezoekers bijgepraat over de nieuwste ontwikkelingen. Tot de sprekers behoren Biense Dijkstra van bouwgroep Draisma Dijkstra, Daan Brugging van ecologisch architectenbureau ORGA architect, Bernard Wientjes, voorzitter van de Taskforce Bouwagenda, Maurits groen founder en president van WakaWaka Foundation en trendwatcher Richard van Hooijdonk.

 

Naast het contentprogramma van 150 sprekers zijn er 36 side events van een dagdeel, waarin actuele thema’s extra verdieping krijgen. Zo is er aandacht voor het maatschappelijk verduurzamen van vastgoed, smart buildings & cybersecurity, de impact van gezonde gebouwen op de gebruiker en bewonersparticipatie & gedragsverandering. 

 

Building Holland gaat over het verduurzamen van Nederland. Het is een combinatie van innovatieve partners, een uitgebreid contentprogramma, innovation boulevards en 36 side events. Het is de thuisbasis van de Rabobank innovation Challenge en gastheer van het Green tie gala met de bekendmaking van de winnaar van de ABN AMRO Duurzame 50. Building Holland richt zich op de bouw, installatie- en vastgoedsector.

 

Meer informatie en registratie op buildingholland.nl/bezoekers

 

Share on linkedin
LinkedIn
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Scroll naar top