De nieuwe zones van Building Holland

Building Holland is een combinatie van 150 innovatieve partners, een rijk podiumprogramma en verschillende side events over specifieke onderwerpen. Daarnaast introduceren we vier nieuwe zones. Die stuk voor stuk nieuw licht laten schijnen op nieuwe manieren van samenwerken of innovaties waar nog niemand van heeft gehoord. 

De Creative zone

Plaats waar denkers en doeners samenkomen. Bedrijven zijn vaak op zoek naar slimme oplossingen voor ingewikkelde problemen. Meteen een ingenieursbureau inhuren om het op te lossen? Dat kan, je kunt ook de hulp inroepen van jonge, slimme professionals die wel eens een paar uur willen ‘kauwen’ op het probleem om vervolgens met een sublieme oplossing voor de dag te komen. Onverwacht, slim en ook nog toepasbaar. De Creative zone leidt tot slimme oplossingen.

Future Pioneering zone

Ze zijn nog nooit eerder getoond, maar staan over vijf jaar aan de top van de meest baanbrekende innovaties. Building Holland presenteert innovaties van mensen die geloven in hun oplossing, die het stadium van blauwdruk zijn ontstegen en wachten op de grote sprong naar de markt. Nu nog even de financiering rond krijgen. De Future Pioneering zone presenteert innovaties die nog niet zijn gezien en waar nog nooit over is gepubliceerd.

Future Pioneering

Smart WorkPlace zone

Smart Workplace

Actueler dan ooit. We gaan nooit meer terug naar het ‘kantoorgedrag’ van vóór corona. Thuiswerken wordt deels de norm, het kantoor de ontmoetingsplaats, in de eigen wijk komen kantoorhubs voor tijdelijke, snelle kantoorfaciliteiten. De Smart WorkPlace zone presenteert de toekomst. Hoe ziet de kantoorruimte van morgen en overmorgen eruit, hoe richt je die efficiënt in en wanneer is sprake van een gecertificeerde werkplaats. De antwoorden op de Smart WorkPlace zone.

Young Professional zone

Building Holland lanceert een LinkedIn groep voor Young Professionals. Een eigen groep voor dertig-minners, actief op het snijvlak van bouw en vastgoed enerzijds en duurzaamheid anderzijds. Hoe worden zij de disruptors van morgen?  Hoe overstijgen zij bestaande structuren en hoe helpen zij hun eigen toekomst naar een ander level. Op de Young Professional zone ontmoeten young professionals van alle disciplines elkaar. Met een glas in de hand op anderhalve meter afstand. Het wordt interessant.

Scroll naar top