Hét innovatie event voor de bouw, installatie en vastgoed

11 t/m 13 april 2020

Kick-off meeting

Kick-off Building Holland 2019

Op dinsdag 27, 29 november en 12 februari jl. heeft Building Holland haar kick-off bijeenkomsten gehouden bij Heijmans in Rosmalen, Circl in Amsterdam en bij Rabobank Utrecht. Het programma stond in het teken van de trends in de bouw, installatie en vastgoed sector en de nieuwste ontwikkelingen tijdens de komende editie van Building Holland, 9 tot en met 11 april 2019 in RAI Amsterdam.

Richard Klein van Building Holland nam de deelnemers mee in de missie en visie van Building Holland. Duurzaamheid en Innovatie blijft van groot belang en daar wordt een nieuw relevant item aan toegevoegd te weten: Talenten. De belangrijkste thema’s die tijdens Building Holland in de programmering terugkomen zijn: Circulariteit, Energietransitie en Digitalisering.

Alice Muurlink heeft namens Building Holland de deelnemers bekend gemaakt met alle mogelijkheden om maximaal rendement uit hun beursdeelname te halen. De belangrijkste nieuwe ontwikkelingen hierin zijn de uitnodigingsservice, de Match & Meet App en de Smart Badge voor bezoekers.

Na deze middag heeft u uw mede koplopers ontmoet en weet u als geen ander business kansen uit Building Holland te halen.

 

Kick-off meeting


Op de hoogte blijven?

Wilt u in aanloop naar Building Holland op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen
en informatie? Meld u dan aan voor de nieuwsbrief van Building Holland.

Inschrijven nieuwsbrief

Terug naar boven