AquaVisie

Over ons

Het liefst geeft u zo weinig mogelijk geld uit aan legionella beheer. Maar u wilt wel de veiligheid van uw personeel en gasten waarborgen. Wij merken dat veel legionella adviesbureaus zich blijven focussen op de beheersing van de temperatuur en de doorstroming van het water. Dit resulteert vaak in onnodig kostbare en tijdrovende aanpassing aan het leidingnetwerk en in beheersmaatregelen zoals het spoelen van tappunten en controleren van koud- en warmwater temperaturen.

AquaVisie vindt het van belang om altijd open te staan voor innovatieve ontwikkelingen die de veiligheid waarborgen, het milieu sparen en toch zorgen dat u tijd en geld bespaart. Samen met u zoeken we naar de juiste toepassing voor uw organisatie, om die vervolgens ook bij u te implementeren.

AquaVisie is tot voor kort BRL6010 gecertificeerd geweest. Wij beschouwen ons als een totaal oplosser op het gebied van legionella beheer en preventie. Onze klanten bestaan uit mini campings, zorginstellingen maar ook ziekenhuizen kunnen wij van goed advies voorzien. Door onze unieke werkwijze besparen wij onze klanten veel geld.

Gemarkeerd product

Products

Nieuws

Vacatures

Neem contact met ons op

Scroll naar top