Brinkmann & Niemeijer Motoren B.V.

Over ons

Totaaloplossing
Noodstroom en noodaggregaten leveren een grote bijdrage aan de veiligheid en continuïteit van uw bedrijf of instelling. Maar welke noodstroomoplossing is geschikt voor uw toepassing ? Welke risico’s loopt u bij stroomuitval en hoe kunt u deze het beste ondervangen? Hoe zit het met de brandwerendheid? Waar en wanneer kunt u het beste een noodaggregaat plaatsen en welke risico’s brengt dit met zich mee? Dit zijn typische vragen die Brinkmann & Niemeijer Motoren u graag helpt te beantwoorden. Naast een breed assortiment kwalitatieve, betrouwbare aggregaten, bieden wij u namelijk op basis van jarenlange ervaring uitgebreid advies, toegespitst op uw specifieke organisatie en situatie.

Al onze noodstroom aggregaten kunnen door ons op locatie geplaatst worden waarbij wij het volledige traject voor u verzorgen inclusief:

Opstellingstekening
FAT (Factory Acceptance Test) incl. gebruik belastingsweerstand(en)
Horizontaal en verticaal transport
Opstellen van het NSA
Levering en montage koellucht aan- en afvoer
Levering en montage rookgasafvoer
Levering en montage KIWA gecertificeerde brandstofinstallatie
SAT (Site Acceptance Test)
SIT (System Integration Test)
Instructie aan het bedienend personeel
SCIOS keuring
Service en onderhoud

Oplossing
In samenwerking met Piller Power Systems kunnen wij een Diesel Roterende UPS leveren. Dit biedt de oplossing voor vele toepassingen:

IT Bedrijven
Luchthavens
Ziekenhuizen / Medische toepassing
Kritieke industrie toepassingen
Waarom is dit de oplossing voor deze toepassingen? Een Diesel Roterende UPS kan door de constante aansluiting op het net, spanningsschommelingen of stroomuitval goed opvangen. Door een constant draaiend vliegwiel dat de stroomuitval opvangt, waarbij de motor en generator de tijd hebben om op te starten. Wanneer de motor en generator zijn opgestart nemen deze de stroom weer over en drijven ze ook het vliegwiel aan. Op deze manier bent u verzekert van constante spanning en heeft u een solide oplossing voor uw mogelijke stroomuitvalrisico’s.

Service & Onderhoud
Voor ons is een tevreden klant het allerbelangrijkste en dat betekent dus ook dat de klant gedurende de volledige levensduur van de machine op onze steun kan rekenen.

Door onze jarenlange ervaring op het gebied van dieselmotoren en generatoren bent u verzekerd van de grootst mogelijke ondersteuning, of het nu gaat om onderhoud of het oplossen van een storing. In een noodgeval draait alles om snelheid. Onze binnendienst bestaat uit ervaren vaklieden, die alle aspecten van onze producten kennen en u daarom al aan de telefoon snel kunnen helpen.

Mochten wij niet direct aan de telefoon het probleem op kunnen lossen dan zullen onze servicemonteurs ter plaatse bij u het mankement komen herstellen. Wij staan u dus altijd en overal graag ter beschikking 24-7 !

Gemarkeerd product

Products

Nieuws

Vacatures

Neem contact met ons op

Scroll naar top