BZW Holland

Over ons

Wij zijn BZW Holland dé Nederlandse distributeur voor de bouwmaterialen groothandel of prefabindustrie van:
– dunne isolatiefolie (ATI Isolation) en
– grasisolatiepanelen (Gramitherm®).
Twee merken van een hoogwaardige kwaliteit en voorzien van zeer goede thermische waarden waardoor uw woning in de winter warm en in de zomer koel blijft.

ATI Isolatiefolie is een dunne isolatiefolie ideaal voor renovatie projecten met een beperkte ruimte. BZW Holland is leverancier van de de volgende 3 producten:
ATI PRO: een dampopen isolatiefolie met een Rd (m2 k/w) van 3,3 dat u direct op het dakbeschot kunt plaatsen.
ATI PRO BARDAGE: deze dampdichte isolatiefolie heeft een Rd van 3,54 en, volgens de berekeningen van Bureau Nieman, loopt dit op naar Rc (m2 k/w) 4,54 wanneer het gebruikt wordt aan de binnenzijde van een bestaand dakbeschot zonder spouw. BARDAGE geeft, mits correct geplaatst, een gegarandeerde daling van de jaarafrekening van de energieleverancier.
ATI 150+ is een damdichte bubbelfolie met een Rd van 2,5 (m2 k/w). Het is de ideale folie voor onder een rietendak. Of als na-isolatie bij een renovatie.

Naast isolatiefolies is BZW Holland gepassioneerd over de isolatie voor biobased gebouwde panden. De grasvezelpanelen van Gramitherm zijn een CO2-neutrale isolatie en bieden een thermische waarde van 1700 J/KG3. De isolatiepanelen worden gemaakt van plantenvezels. Momenteel is in Nederland (en in de rest van Europa) bijvoorbeeld bermgras een restproduct. Gramitherm bewerkt dit restproduct en maakt er volgens een Zwitserse technologie isolatiepanelen van.

Op 23 april 2020 organiseren wij een bezoek aan de fabriek in Namen, België voor professionals uit onze branche. Bent u architect, prefabber of inkoper bij een materialen groothandel, dan nodigen wij u van harte uit. U kunt zich opgegeven bij onze stand 10.55.

Wilt u meer weten over Gramitherm grasisolatiepanelen?

Christian Roggeman, CEO van Gramitherm® geeft een presentatie op
26 maart 2020
Locatie: Podium Slim en Gezond.
Tijdstip: 15:25 – 15:50

Gemarkeerd product

Nieuws

Vacatures

Neem contact met ons op

Scroll naar top