Dutch Climate Systems

Over ons

Dutch Climate Systems brengt een praktische innovatie naar de markt: de ICECUBE. De ICECUBE is een energiezuinige, milieuvriendelijke en circulaire airconditioner.

De ICECUBE koelt door de verdamping van water: energiezuinig en milieuvriendelijk. De ICECUBE functioneert als zelfstandige koel- en ventilatie-unit, of als upgrade aan een bestaand klimaatsysteem. De combinatie met energiezuinige luchtdroging levert een jaarrond energiezuinig koel- en ventilatiesysteem op, zonder gebruik van broeikasgassen (F-gassen). Voor iedere situatie en ieder type gebouw heeft Dutch Climate Systems een duurzame oplossing. De ICECUBE is gemaakt van hergebruikt plastic en wordt aan het einde van de levensduur circulair weer gebruikt voor nieuwe ICECUBEs.

Wereldwijd wordt meer dan 10% van alle elektrische energie verbruikt voor airconditioning en het aantal airco’s groeit van 1,6 miljard nu, naar 5,6 miljard in 2050 (bron: International Energy Agency, The Future of Cooling). De gevaarlijke gassen gebruikt in conventionele airconditioners zijn één van de belangrijkste oorzaken van het broeikaseffect. Dutch Climate Systems zet zich in voor een omslag in airco’s naar energiezuinig, milieuvriendelijk en circulair, en het leveren van een optimaal comfortabel en gezond binnenklimaat.

Gemarkeerd product

Products

Nieuws

Vacatures

Neem contact met ons op

Scroll naar top