Dutch Heat Pump Solutions

Over ons

Dutch Heat Pump Solutions(DHPS) is distributeur van Panasonic Aquarea lucht/water warmtepompen en van Ochsner warmtepompen, creatief concept ontwikkelaar en meedenker op warmtepomp-projecten.

We zijn bekend geworden door de HydroTop dak-inbouw warmtepomp en de HydroCap dak-opbouw warmtepomp. Mooie en praktische oplossingen voor het eenvoudig en esthetisch verantwoord plaatsen van een lucht/water warmtepomp.

Woningbouw (nieuwbouw) en energetisch renoveren van de bestaande bouw zijn belangrijke speerpunten voor ons. Met de Panasonic warmtepompen in combinatie met onze unieke HydroTop oplossing of HydroCap oplossing kunnen wij meters maken in de verduurzaming van zowel bestaande- als nieuwbouw. Vanuit onze missie en passie gaan we voor verandering van deze markt!

De producten en diensten van DHPS gaan verder dan alleen de levering van een warmtepomp. Zoekt u een oplossing voor een complexer vraagstuk op het vlak van duurzaam koelen/verwarmen. Zowel technisch als financieel zoeken we naar vormen die mogelijkheden bieden.

Gemarkeerd product

Nieuws

Vacatures

Neem contact met ons op

Scroll naar top