Eaton Industries (Netherlands) BV

Over ons

Eaton’s Electrical Sector is een wereldleider met expertise in energiedistributie en -beveiliging, energiekwaliteit, besturing en automatisering, energiemonitoring en management.
Met onze wereldwijde productseries waaronder Cutler-Hammer®, Moeller®, Powerware®, Holec®, MEM® en Santak®, is Eaton in staat klantgerichte oplossingen te bieden die voorzien in de behoeften van datacenters, industriële ondernemingen, instellingen, overheid, nutsbedrijven, commerciële bedrijven, particuliere sector, IT-bedrijven en markten voor kritische toepassingen en OEM.

Bij Eaton krijgen we energie van de uitdaging om een wereld die meer vraagt, van energie te voorzien. Met meer dan 100 jaar ervaring in energiemanagement beschikken we over de expertise om verder te kijken dan vandaag. Van grensverleggende producten tot kant-en-klare ontwerp- en engineeringsdiensten. Over de hele wereld rekenen belangrijke sectoren op Eaton. Wij bieden bedrijven betrouwbare, efficiënte en veilige oplossingen voor energiemanagement. Naast onze persoonlijke service, ondersteuning en krachtige ideeën, leveren wij vandaag oplossingen voor de behoeften van morgen.
Meer informatie op www.eaton.nl

Gemarkeerd product

Products

Nieuws

Vacatures

Neem contact met ons op

Scroll naar top