Factory Zero

Over ons

Bouwkundige integratie van installatietechnieken voor een betere kwaliteit van wonen en leven. Meer woonplezier, gezondheid en comfort voor bewoners. Factory Zero ontwikkelt en produceert de iCEM – Integrated Climate Energy Module. Dé energiemodule voor een gezond en comfortabel binnenklimaat. Direct in het project geïnstalleerd en gebruiksklaar.

Factory Zero werkt hiervoor samen met partners Ubbink, ABB, Enervalis, WTH, Brink en Rc Panels ten einde een volledige energiezuinige oplossing te bieden voor zowel renovatie- als nieuwbouwwoningen.

De iCEM is een compacte, compleet geïntegreerde energiemodule die een woning voorziet van een geconditioneerd binnenklimaat (ventilatie en verwarming) en warm tapwater. De module kan worden geleverd met de extern te plaatsen zonnepanelen met bijpassende omvormer. De prestaties van de module en het PV-systeem worden realtime gemonitord. De leverancier van de woning, de verhuurder en de bewoner hebben, afhankelijk van de gekozen opties, de mogelijkheid om deze gegevens, te kunnen uitlezen.

Naast de iCEM verzorgt Factory Zero: Service & onderhoud, Monitoring en beheer op afstand, Meerjarige prestatiegaranties op energieopwekking, energiegebruik en binnen luchtkwaliteit.

Gemarkeerd product

Nieuws

Vacatures

FZ-logo-liggend-pay-off-zwart-RGB-4

Projectmanager Externe Operaties

Als projectverantwoordelijke van de externe operatie ben je verantwoordelijk voor een gestroomlijnd proces van uitlevering van onze energiemodules tot en met service en instandhouding. De dynamiek van het nieuwbouw- en renovatieproces (ook in bewoonde situatie) is je volledig bekend. Je stuurt op operationele excellentie en het voorkomen van faalkosten. Een stevig groeiend multidisciplinair operationeel team wordt door jou aangestuurd. Met het team streef je door middel van nazorg, service en instandhouding naar gelukkige eindklanten en optimaal presterende installed base. Gezamenlijk realiseren jullie de perfecte klantbeleving terwijl je een landelijk opererend uitvoeringsbedrijf opbouwt.

Lees verder »
FZ-logo-liggend-pay-off-zwart-RGB-3

Business Controller

Je speelt een belangrijke rol in het verder professionaliseren van de organisatie. Dit doe je door gevraagd- en ongevraagd advies te geven, onder andere op het gebied van contractvorming, risicomanagement, automatisering en productie. Samen met de Manager Financiën ben je verantwoordelijk voor een up-to-date en efficiënte (financiële) administratie. Gezamenlijk draag je zorg voor continue optimalisatie waar (proactief) beheer van werkkapitaal een belangrijk onderdeel van uitmaakt.

Lees verder »
FZ-logo-liggend-pay-off-zwart-RGB-2

Productiemedewerker

Als productiemedewerker bij Factory Zero werk je in onze fabriek in Tiel. Je zet met collega’s energiemodules in elkaar die ‘gebruiksklaar’ en eenvoudig in onze nieuwbouw en renovatieprojecten geïnstalleerd worden. Met je team werk je aan een eigen werkstation. Aan de hand van een werkbon verzamel je onderdelen die nodig zijn om de energiemodule te maken. Met je team ga je aan de slag om jouw onderdeel te produceren. Het werk is divers. Afhankelijk van je leergierigheid kun je op verschillende plaatsen in het productieproces worden ingezet. Je werkt op weekdagen van 8.00 – 16.30 uur. Voor de veiligheid van je collega’s en jezelf is het van belang dat je veilig werkt en je werkplek altijd schoon en netjes achterlaat.

Lees verder »
FZ-logo-liggend-pay-off-zwart-RGB-1

Field Service Engineer

De energiemodules van Factory Zero combineren de nieuwste all-electric technieken voor verwarming, ventilatie en warmtapwater. Ze zijn altijd online en via een geavanceerde portal inzichtelijk en te besturen. Zo heb je als Field Service Engineer bij Factory Zero gemakkelijk inzicht in een mogelijk probleem bij bewoners van onze projecten. Je hebt gevoel voor klantbeleving en oog voor techniek. Je reageert proactief op de informatie die je via de portal uitleest. Dreigt er een probleem dan ga jij hier remote mee aan de slag. Lukt het niet om dit remote op te lossen dan ga je goed voorbereid op pad. We kennen een snelle ontwikkeling op het gebied van monitoring, control en technologie. Hierdoor draai je continu vooraan mee in de nieuwste techniek én in moderne manieren van serviceverlening.

Lees verder »

Neem contact met ons op

Scroll naar top