Orange Climate B.V.

Over ons

Betaalbaar en comfortabel gasloos wonen met PCM

Orange Climate ontwikkelt, produceert en importeert (onderdelen van) klimaatbeheersing voor gebouwen en bedrijven. Vanuit de pijlers duurzaam, innovatief en betrokken leveren we oplossingen van 100% Nederlandse makelaardij, waarbij energiebesparing, comfort verhoging en verduurzaming gerealiseerd wordt.

Orange Climate bestaat uit OC Autarkis (PCM oplossingen), OC Verhulst (Luchtbehandelingskasten) en OC Waterloo (Luchtverdeelapparatuur).

Tijdens de Building Holland 2020 tonen wij onze nieuwste PCM concepten: de thermische accu waarmee gebouwen en woningen eenvoudig verduurzaamt worden. Energiebesparing en comfort verhoging staan centraal bij het toepassen van ons faseovergangsmateriaal. Vooral van woningen maken wij de energietransitie eenvoudig en betaalbaar, dankzij de PCM radiatoren.

In woningen verwerken wij ons PCM in de vloeren en combineren dit met een kleine warmtepompboiler en vloerverwarming tot een betaalbare en comfortabele gasloze woning (zowel bij transformatie, renovatie als nieuwbouw).

Is vloerverwarming geen optie? Dan passen wij de bestaande radiatoren aan en plaatsen hier een PCM buffer op. Dit nieuwe concept lichten wij graag toe op de beurs.

In kantoren wordt PCM verwerkt in mooie klimaatplafonds, zodat overtollige warmte wordt afgevoerd (zonder extra techniek toe te voegen). Gratis koelen, een verhoogd koelvermogen én een esthetische oplossing.

Ontdek de PCM oplossingen bij de stand van Orange Climate.

Gemarkeerd product

Vacatures

Neem contact met ons op

Scroll naar top