REHAU NV

Over ons

Voor bouw, automotive en industrie is REHAU wereldwijd toonaangevend voor op polymeren gebaseerde oplossingen en complete concepten. Overal is REHAU voor klanten in de meest uiteenlopende branches synoniem voor kwaliteit, innovatiekracht en competentie op het gebied van systemen en design.

Wij hebben als doel om met individuele recepturen nieuwe toepassingen mogelijk te maken, daarbij conventionele materialen te vervangen door producten van kunststof met hun specifieke voordelen en zo met innovatieve oplossingen toegevoegde waarde voor onze klanten te creëren. Met onze kerncompetenties op het gebied van materiaal- en systeemontwikkeling, productie en oppervlaktetechniek onderscheidt REHAU zich door uitgebreide knowhow.

Onze op polymeren gebaseerde oplossingen bieden zowel afnemers als eindgebruikers onbegrensde en vaak fascinerende mogelijkheden. Zo profiteren aannemers, installateurs, architecten, planners, investeerders en handelaren van complexe systeemoplossingen voor de bouw.

Als partner op het gebied van raam- en geveltechniek, gebouwentechniek en grond-, weg- en waterbouw richt REHAU zich met programma’s en antwoorden op ecologisch en economisch gebied op de toekomst.

Gemarkeerd product

Products

Nieuws

Vacatures

Neem contact met ons op

Scroll naar top