StickyLock

Over ons

StickyLock creëert en visualiseert digitale belevingen! Wij bouwen vol passie aan gebruiksvriendelijke applicaties en geweldige games. Dit doen we al jaren volledig in huis met de meest innovatieve technologieën en de beste professionals. Kwaliteit, creativiteit, duurzaamheid en persoonlijke aandacht vinden wij belangrijk. Wij zijn jouw partner als het om geweldige software gaat!

Wij zorgen voor meer productbeleving en oplossingen op het gebied van technologie en advies!

StickyLock bouwt applicaties met technologieën als Augmented Reality (AR) en Virtual Reality (VR). AR is een extra stuk productbeleving. Het geeft een nieuwe dimensie aan je product. Levensechte ervaring die tot hogere klantloyaliteit leidt. AR is hét antwoord op hogere conversie, minder retouren en lagere kosten. Of doorbreek de grenzen van de echte wereld met Virtual Reality! Waan jezelf in een compleet andere wereld waar je het gevoel hebt er zelf middenin te staan. Wie wil dat nou niet?

Bekijk onze productpagina’s en kom op Building Holland zelf deze technologieën beleven! We vertellen je natuurlijk graag de voordelen van onze applicaties en diensten.

Gemarkeerd product

Nieuws

Vacatures

Neem contact met ons op

Scroll naar top