Building Holland Digital

Met Building Holland Digital bieden we onze partners de mogelijkheid ook op andere momenten in het jaar te communiceren met interessante doelgroepen. Van woningcorporaties tot aannemers en van projectontwikkelaars tot gemeenten. Dat doen we online. Op 27, 28 en 29 oktober stond Building Holland in de RAI gepland. Als gevolg van corona hebben we het fysieke event doorgeschoven naar maart 2021. Maar deze data blijven staan. Dan organiseren we Building Holland Digital 2020. Gelijktijdig vindt de Nationale werkconferentie Cirkelstad plaats.  Onze content partners zijn TVVL, Cirkelstad en Duurzaam Gebouwd.

27, 28 en 29 oktober 2020

Nieuwe kansen

We maken er een exclusief event van dat toegankelijk is voor een beperkt aantal bezoekers. We richten ons op professionals uit de bouw en vastgoed. Deze bezoekers kunnen plaatsnemen op de mainstage, luisteren naar interessante keynotes, ze kunnen deelnemen aan innovatietafels en de innovatie boulevards bezoeken. Zoals ook tijdens een live event kunnen bezoekers met partners praten, alleen dan in hun eigen digitale stand. Natuurlijk is er alle ruimte om te netwerken en kennis te delen. Is iemand een interessante gesprekspartner? Daar kom je achter in pitches van drie minuten. 

Scoor nieuwe leads

Voor jou als partner is dit een uitgelezen kans om nieuwe leads te scoren. Building Holland Digital focust op Kennis, Contact, Verdieping en Lead. Het past uitstekend bij onze nieuwe strategie. We ontwikkelen ons in de richting van een ROI gedreven platform dat het hele jaar door zorgt voor een gevulde sales funnel. We combineren het fysieke event met vier maal per jaar Building Holland Digital. Kortom, het hele jaar door helpen wij jou met het genereren van extra waardevolle contacten!

Permanent in de markt

De eerste Building Holland Digital focust op Circulariteit, in september richten we het vizier op de Energietransitie, de laatste week van oktober staat in het teken van thema Slim & Gezond. Deze Building Holland Digital valt samen met ons fysieke event in de RAI. We gaan vooruit beschouwen, innovaties extra belichten en de belangrijkste keynotes live streamen.

Participeer

Building Holland Digital is exclusief voor onze partners. We bieden drie verschillende pakketten. Om iedereen kennis te laten maken met Building Holland Digital hanteren we sterk gereduceerde tarieven. Je kunt al inschrijven vanaf 995 euro met pakket Brons.

De Tools

Home

Home

De plek in de tool waar je start met de dag en altijd naar terug kunt. Het is een timetable, je kunt tegelijkertijd zien welke sessies live aan de gang zijn. Klik en je zit in de sessie.

Mainstage

De mainstage is de plek waar de hoofdacts zijn te volgen. Vergelijk het met het hoofdpodium op het event. Wil je snel ergens anders naartoe, dan verlaat je de sessie.

innovation boulevard

Innovation Boulevards

Welke innovaties wil je laten zien aan bezoekers. We zetten ze op een digitale zuil.Net zoals op een event kunnen bezoekers direct het gesprek met je aangaan over de innovatie.

Networking

Networking

Live videogesprek waar je willekeurig gekoppeld wordt aan andere professionals. Goede manier om uit je comfort zone te komen. De pitches duren maximaal 180 seconden.

innovationtafel

Innovatietafels

Schuif aan en praat meer over de nieuwste innovaties. Professionals praten bezoekers snel bij over de laatste trends. Voor onze partners interessant om aan te schuiven en hun visie te geven.

Pakketten - Deelnamemogelijkheden

Platina

Goud

Zilver

 € 4.995,-

 

€ 2.995,-

 

€ 1.995,-

 

Promotie

Logo opname in het sponsoroverzicht op buildingholland.online

Bovenaan

Middenin

Onderaan

Logo opname in het sponsoroverzicht tijdens het digitale event

V

V

Logo opname in registratiemails)

V

Logo opname in de wervingscampagne

V

Aankondiging via de social media kanalen LinkedIn, Twitter en Building Holland nieuwsbrief

V

V

Aankondiging met artikel via mediapartner Acquire Publising

V

Vertoning logo tijdens je eigen sessie

V

V

Artikelen ten behoeve van publicatie op relevante websites Building Holland en social mediakanalen

V

V

50 tickets unieke registratielink

V

20 tickets unieke registratielink

V

Presentatieruimte

Standruimte in de expo area

Large

Medium

Small

Keuze uit: 1. Presentatie expo area waarbij je een vooraf opgenomen presentatie kunt vertonen, die continu afspeelt. Dit kan een (product) demo zijn, bedrijfsvideo, project in beeld e.d. Deze functie heeft een ingebouwde tool waardoor je direct een call to-action kan plaatsen, ook kun je gebruik maken van de chat-functie waardoor je live in contact bent met bezoekers

V

V

V

Keuze uit: 2. Expo area waarbij je met een videostream je eigen stand bemand en direct met één of meerdere bezoekers (en jouw eigen collega’s) in gesprek kunt gaan. Tijdens deze gesprekken kunnen vertegenwoordigers proactief uitleg geven over de producten en diensten van jullie organisatie.

V

V

Toegang tot networking

V

V

V

Spreektijd

Keynote 20 minuten

V

Session break-out expertmeeting maximaal 5 externe personen, exclusief moderator

V

Session break-out 25 minuten marketvision

V

V

Servicepakket

Professioneel opgemaakte achtergrond voor jouw presentatie in de Expo area

V

V

Deelname aan de expo warming-up: samen met de andere sponsoren volg je voorafgaand aan het event een gratis webinar. 

V

V

V

Persoonlijk uitnodigingstraject. Je ontvangt jouw unieke code om (potentiele) klanten uit te nodigen.

V

V

Neem contact met ons op

Wil je meer weten over Building Holland Digital? Fantastisch. We vertellen je er graag alles over.

Neem contact op met Head of Event Dirk van Gemert, 06 46021206 of Commercieel Manager Dave Refoealoe, 06 46133665. Mailen kan ook: info-buildingholland@easyfairs.com

Scroll naar top