Disruptief denken op Building Holland

De lijst met sprekers op Building Holland wordt langer en langer. Drie podia met 150 sprekers over Circulariteit, Energietransitie en Slimme en Gezonde gebouwen. Oprichter /directeur van CFP Green Buildings Bram Adema spreekt over het verduurzamen van de woningvoorraad. Hij staat bekend als een van de meest vooruitstrevende ondernemers op het gebied van duurzame gebouwen.

Bram Adema spreekt op Building Holland

Met online tools en kundige consultants werkt CFP als een katalysator voor verduurzaming en heeft Adema duizenden organisaties en meer dan 300.000 gebouwen verduurzaamd. Daarnaast vraagt Bram als organisator of spreker op verschillende events aandacht voor de verduurzaming van de bouwsector in binnen en buitenland. Op zijn expertprofiel lees je meer over zijn activiteiten.

 

Disruptief denken

Building Holland staat bekend om zijn ‘anders’ denken. Het event presenteert sprekers en oplossingen die de sector net even op een ander spoor zetten. Daarom mag disruptor Jan Willem van de Groep niet ontbreken als expert. Jan Willem van de Groep is founder van ARXlabs, Factory Zero en Challenge the Future. Hij was tot voor kort verbonden aan het energietransitieprogramma Energiesprong. Binnen dat programma richtte hij zich op het versnellen van radicale innovaties door onder meer de introductie van een nieuwe industrieel sectormodel. Datzelfde doet hij nu als enterpeneur.

Van de Groep onder meer bedenker en initiator van de Stroomversnelling, een initiatief waarbij de bouw- en corporatiesector door middel van radicale innovaties binnen 5 jaar 111.000 woningen renoveren naar het niveau energieneutraal.

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Scroll naar top