Exposantenlijst

Editie
Categorieën
Plaats
Rangschikken  
824 Resultaten
duurzamewereldentvvllogo
  Stand   11.09

Online Marketeer

TVVL kijkt er naar uit om met jou samen te werken.
Weet jij marktkansen te vertalen naar succesvolle online marketingcampagnes? Ben jij goed in het analyseren van data en het ontwikkelen van content voor onze online marketingkanalen? Dat is jouw specialiteit en uitdaging. Je krijgt een breed takenpakket met veel eigen verantwoordelijkheid, waarbij de focus ligt op de online marketing.

Je werkt in teamverband aan de marketingprojecten om de vereniging online nog sterker neer te zetten. Vanuit de rapportages die jij opstelt, weet je de voortgang en het resultaat van je werk goed te monitoren en verantwoorden. Ook ga je aan de slag met het (laten) ontwikkelen van content voor de website, social media, nieuwsbrieven en ons online platform TVVL Connect. Naast de taken en verantwoordelijkheden voor TVVL pak je ook marketingtaken voor enkele gerelateerde verenigingen op.

Lees verder »
  Stand   8.001

Technisch Commercieel Adviseur Zonwering

In de rol als technisch commercieel adviseur bouw je verder het potentieel uit bij bestaande en nieuwe klanten. De technische ondersteuning en opleiding van onze productgroepen en commerciële service aan onze dealers staan in jouw functie centraal. Op die manier sta je garant voor een tevreden klantencontact. Daarnaast zorg je dat, in samenwerking met onze dealers, een actieve projectopvolging wordt uitgebouwd en bezoek je kozijnfabrikanten. De projecten in uitvoering binnen jouw klantengroep worden, door jou en met het team, actief opgevolgd aan de hand van een CRM-systeem. De interactie met de commerciële binnendienst zorgt voor een juiste commerciële opvolging en benadering van deze projecten.
Je volgt de markt en nieuwe tendensen op de voet en zorgt voor doorstroom van deze informatie zodat de juiste strategische beslissingen kunnen worden genomen. Je rapporteert aan de verkoopleider Nederland. Om de zes weken is er een verkoopvergadering voorzien in Veurne.

Lees verder »
Medewerker-debiteurenbeheer-gezocht-voor-Brabants-Besten-Werkgever-OC-Verhulst-febr-2019-1
  Stand   8.045

Medewerker Debiteuren (24-32 uur) Orange Climate Verhulst te Drunen

OC Verhulst (Drunen) zoekt een financieel expert. Ben jij onze held in betalingstermijnen, kredietlimieten en financiële administratie?

Functie inhoud:
Jij laat je niks wijsmaken als het over debiteuren gaat. Je hebt ervaring opgedaan als medewerker debiteurenadministratie en bent toe aan een volgende stap. Een stap waarbij je meer regie gaat nemen om de debiteurenadministratie van a t/m z te beheren en regelen.

Het motiveert je om bij te zijn met het opvolgen van debiteuren en per dag vooruitgang te zien in vervallen posten en disputen.

Lees verder »
Scroll naar top