Exhibitorlist

Show
Categories
Location
Order results  
553 Results
  Stand   11.09

Online Marketeer

TVVL kijkt er naar uit om met jou samen te werken.
Weet jij marktkansen te vertalen naar succesvolle online marketingcampagnes? Ben jij goed in het analyseren van data en het ontwikkelen van content voor onze online marketingkanalen? Dat is jouw specialiteit en uitdaging. Je krijgt een breed takenpakket met veel eigen verantwoordelijkheid, waarbij de focus ligt op de online marketing.

Je werkt in teamverband aan de marketingprojecten om de vereniging online nog sterker neer te zetten. Vanuit de rapportages die jij opstelt, weet je de voortgang en het resultaat van je werk goed te monitoren en verantwoorden. Ook ga je aan de slag met het (laten) ontwikkelen van content voor de website, social media, nieuwsbrieven en ons online platform TVVL Connect. Naast de taken en verantwoordelijkheden voor TVVL pak je ook marketingtaken voor enkele gerelateerde verenigingen op.

Read More »
Medewerker-debiteurenbeheer-gezocht-voor-Brabants-Besten-Werkgever-OC-Verhulst-febr-2019
  Stand   8.045

Medewerker Debiteuren (24-32 uur) Orange Climate Verhulst

OC Verhulst in Drunen zoekt een financieel expert. Ben jij onze held in betalingstermijnen, kredietlimieten en financiële administratie?

Functie inhoud:
Jij laat je niks wijsmaken als het over debiteuren gaat. Je hebt ervaring opgedaan als medewerker debiteurenadministratie en bent toe aan een volgende stap. Een stap waarbij je meer regie gaat nemen om de debiteurenadministratie van a t/m z te beheren en regelen.

Het motiveert je om bij te zijn met het opvolgen van debiteuren en per dag vooruitgang te zien in vervallen posten en disputen.

Wat ga je doen?
– Verwerken van de facturatie.
– Debiteurenbewaking en opvolging.
– Aanleggen risicoprofielen.
– Overige werkzaamheden bij afwezigheid crediteurenadministratie.

Read More »
FZ-logo-liggend-pay-off-RGB
  Stand   11.43

Field Service Engineer

De energiemodules van Factory Zero combineren de nieuwste all-electric technieken voor verwarming, ventilatie en warmtapwater. Ze zijn altijd online en via een geavanceerde portal inzichtelijk en te besturen. Zo heb je als Field Service Engineer bij Factory Zero gemakkelijk inzicht in een mogelijk probleem bij bewoners van onze projecten. Je hebt gevoel voor klantbeleving en oog voor techniek. Je reageert proactief op de informatie die je via de portal uitleest. Dreigt er een probleem dan ga jij hier remote mee aan de slag. Lukt het niet om dit remote op te lossen dan ga je goed voorbereid op pad. We kennen een snelle ontwikkeling op het gebied van monitoring, control en technologie. Hierdoor draai je continu vooraan mee in de nieuwste techniek én in moderne manieren van serviceverlening.

Read More »
FZ-logo-liggend-pay-off-zwart-RGB-7
  Stand   11.43

Productiemedewerker

Als productiemedewerker bij Factory Zero werk je in onze fabriek in Tiel. Je zet met collega’s energiemodules in elkaar die ‘gebruiksklaar’ en eenvoudig in onze nieuwbouw en renovatieprojecten geïnstalleerd worden. Met je team werk je aan een eigen werkstation. Aan de hand van een werkbon verzamel je onderdelen die nodig zijn om de energiemodule te maken. Met je team ga je aan de slag om jouw onderdeel te produceren. Het werk is divers. Afhankelijk van je leergierigheid kun je op verschillende plaatsen in het productieproces worden ingezet. Je werkt op weekdagen van 8.00 – 16.30 uur. Voor de veiligheid van je collega’s en jezelf is het van belang dat je veilig werkt en je werkplek altijd schoon en netjes achterlaat.

Read More »
FZ-logo-liggend-pay-off-zwart-RGB-6
  Stand   11.43

Business Controller

Je speelt een belangrijke rol in het verder professionaliseren van de organisatie. Dit doe je door gevraagd- en ongevraagd advies te geven, onder andere op het gebied van contractvorming, risicomanagement, automatisering en productie. Samen met de Manager Financiën ben je verantwoordelijk voor een up-to-date en efficiënte (financiële) administratie. Gezamenlijk draag je zorg voor continue optimalisatie waar (proactief) beheer van werkkapitaal een belangrijk onderdeel van uitmaakt.

Read More »
FZ-logo-liggend-pay-off-zwart-RGB-5
  Stand   11.43

Projectmanager Externe Operaties

Als projectverantwoordelijke van de externe operatie ben je verantwoordelijk voor een gestroomlijnd proces van uitlevering van onze energiemodules tot en met service en instandhouding. De dynamiek van het nieuwbouw- en renovatieproces (ook in bewoonde situatie) is je volledig bekend. Je stuurt op operationele excellentie en het voorkomen van faalkosten. Een stevig groeiend multidisciplinair operationeel team wordt door jou aangestuurd. Met het team streef je door middel van nazorg, service en instandhouding naar gelukkige eindklanten en optimaal presterende installed base. Gezamenlijk realiseren jullie de perfecte klantbeleving terwijl je een landelijk opererend uitvoeringsbedrijf opbouwt.

Read More »
Research-en-Development_1600x400
  Stand   8.045

Product Developer R&D Orange Climate

The Research & Development (R&D) department of Orange Climate (in Drunen) is a young, enthusiastic team and the technical conscience of the company. We improve production, devise and develop new products and work together with other companies on customized solutions. We do this for various business units: OC Verhulst’s air handling units and factory, OC Waterloo grilles and factory, OC Autarkis’s PCM applications, OC Wonen solutions and OC Agri vertical-farming solutions.

At Orange Climate, R&D is not a closed department, but an engine for innovation. Developments are coordinated with the management, the different business units and departments on the basis of a technology and product roadmap.

Read More »
product-1-2
  Stand   10.50

Projectleider brandmeldinstallaties

De projectleider brandmeldinstallaties geeft leiding aan projecten rondom modificatie en nieuwbouw van branddetectiesystemen en aanverwante systemen en sturingen. Hierbij stuurt de projectleider de projecten aan ten einde werkzaamheden volgens technische voorschriften, offerte,overeengekomen planning en binnen het projectbudget uit te laten voeren. Daarnaast behoren het opstellen van (na)calculaties, projectbegrotingen, meer- minderwerk overzichten en planningen eveneens tot de taken. De projectleider is de spin in het web en verzorgd de dagelijkse communicatie met monteurs, onderaannemers, leveranciers en opdrachtgevers.

Van de projectleider brandmeldinstallaties zal ook worden verwacht een voortrekkersrol in te nemen bij het identificeren van systeemontwikkelingen aan de hand van praktijksituaties welke zich bij klanten voordoen.

De cultuur binnen BJH Installatietechniek is informeel en direct waarbij er veel ruimte is voor persoonlijke ontwikkeling, opleiding en eigen inbreng.

Read More »
Scroll to Top