Lime Technologies

About us

CRM software supplier with an expertise in the Construction Industry.

Highlighted product

Jobs

Application Consultant

Application Consultant

Is het oplossen van problemen je hobby? Als Application Consultant transformeer je de problemen en wensen van onze klanten naar creatieve en technische oplossingen.

Als Application Consultant ga je aan de slag met het programmeren en personaliseren van Lime, naar behoefte van de klant met unieke workflow en de nodige integraties. Lime CRM is een platform met oneindig veel mogelijkheden voor de klant. Afhankelijk van de behoefte en manier van werken van de eindgebruiker kan het alle kanten op! Jouw taak omvat alles van het creëren van integraties met andere IT-systemen tot aan het coderen van een specifieke oplossing in ons eigen systeem.

Je dagen zullen niet enkel draaien om coderen. Het is een verdeling van 75/25 tussen programmeren en project-management. Je werkt vanuit kantoor, maar je hebt constant contact met de klant. De ene dag ben je bezig in Python of JavaScript. De volgende dag ligt je focus op het beheren van integraties via REST API of het beheren van een SQL-database.

Read More »
Accountmanager

Accountmanager

Word je ook enthousiast van het verkopen van vette (tech) producten, met een groep gezellige en slimme teamgenoten? Realiseer je je ook dat sales en business development spannende en interessante onderwerpen zijn? Zo ja, dan ben jij dé Account Manager die wij willen!

Lime is een succesvol en op Nasdaq genoteerd internationaal softwarebedrijf dat CRM-oplossingen ontwikkelt, verkoopt en implementeert. We hebben een winstgevende groei laten zien van startup tot één van de grootste leveranciers op CRM-gebied op de Scandinavische markten. Nu is het tijd voor ons om verder te gaan dan de Scandinavische landen en onze ervaring en succes naar de Nederlandse markt te brengen. Ons fantastische nieuwe sales team van drie in Utrecht is nu op zoek naar wat backup. Dit is waar jij om de hoek komt kijken!

We denken dat jij:

Een ondernemende mentaliteit hebt en je wordt enthousiast van helpen bij het opstarten & vertegenwoordigen van Lime op de Nederlandse markt.

Read More »

Contact us